Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Üdv! Segítséget kérenék....

Üdv! Segítséget kérenék. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
XP van rajta és mikor bekapcsolom akkor átvált 1024X768-ból 600X480-ra. Mi ennek az oka azt tudom hogy valamilyen videókártya hiba. És kb egy hónappal ezelőtt tettem rá egy win 7-es témát és letöröltem vagyis csak azt hittem hogy letöröltem mert egy csomó minden még úgy maradt. Szóval vissza akarom állítani. Valaki tud nekem segíteni? Azt nagyon szépen megköszönném.
2012. máj. 9. 21:44
 1/2 anonim válasza:
Az első kérdésedre nem tudtam a válszt, de amikor feltelepítessz egy ilyen win7 témát xp-re akkor átírja a rendszerfájlok ikonjait, képeit win7 kinézetűre. Itt sajnos nincs vissza gomb. Én ilyenkor kimentettem minden fontos adatom, és újratelepítettem a windows-om. Én nagyon nem bírom ezeket a témákat, mert ÖRÖKRE a gépen maradnak, és nem lehet őket letörölni. Remélem segítettem
2012. máj. 9. 22:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az info-t és megpróbálom megcsinálni, mégegyszer köszönöm szépen. :)
2012. máj. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!