Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PsP-n hol tudom megnézni hogy...

PsP-n hol tudom megnézni hogy flashelt-e?

Figyelt kérdés
mert vettem hogy flashelt elméletileg de raktamrá játékot és valami currepted ír ki. Köszi a válaszokat

2012. máj. 9. 19:02
 1/1 anonim válasza:

Settings>System Settings>System Information

a System Software mellé kivan írva ha csak egy szám pl: 6-39 akkor nincs flashelve ha viszont van mögötte valami pl:6.39 Pro-B6 akkor kivan flashelve.

Játékokat pedig úgykell rátenni hogy az ISO-mappába teszed be őket ha kivan flashelve de nincs ilyen mappa akkor hozzz létre eggyet, ha nincs flashelve akkor nem fog menni csak az eredeti játék.

Ha kikapcsolod akkor figyelj rá hogy csak röviden nyomdki mert ha sokig tartod (5 mp) vagy lefagy és úgy kapcsolod ki akkor elszálhat a flash!

2012. máj. 27. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!