Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Acer (5560) notebook-ot...

Acer (5560) notebook-ot vettem tegnap, beüzemelési gondok, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Bekapcsolom, ír vmi szöveget, a beüzemelési útmutató szerint FN+F3-at kell nyomni. Én hiába nyomom, semmi nem történik. Aminek a rajz szerint világítania kéne,az sem vlágít,csak néha fel-fel villan. Vmi vezeték nélküli adapter, kommunikációs egység jelzője. Mi a baj?
2012. máj. 9. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Az a wifi.

Ha nem kell, ne nyomkodd.

2012. máj. 9. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha még nincs telepítve rá rendszer és nincs drivere, akkor nem megy.

Egyébként azzal csak engedélyezed a wifi modemet, a működéshez az oprendszer alatt végezheted el a beállításokat ha van otthon wifi hálózatod.

2012. máj. 9. 09:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszi, de akkor hogyan tovább? Mert egy nagy fekete képernyővel és pár sor írással én nem sokra megyek. A CD-t hiába rakom be, semmi.
2012. máj. 9. 09:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy elvileg Linux van rajta.
2012. máj. 9. 09:23
 5/6 legendavagyok01 ***** válasza:

Hát a fekete képernyő valószínűleg már az operációs rendszer, a (talán) Linpus Linux grafikus felület nélkül. Ezt gyakran csinálja az Acer, csak nem tudom, minek.

Ha telepíteni akarsz rá wint vagy más normális linux disztribúciót, akkor a bios-ban állítsd át a boot sorrendet, első az optikai meghajtó, utána már lemezről kell bootolnia, és ha jó is a lemez, akkor menni kell a telepítésnek.

2012. máj. 9. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma már telepítenek rá wint. Remélem megoldódik...
2012. máj. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!