Hogy lehet a filmekból kifotózni képeket?
Ezen az oldalon láttam, hogy sok képet, csak úgy kifotóztak a filmből...hogy csinálják? Milyen programmal?
én az smplayer-t ismerem, ahol a videókból, filmekből ki lehet menteni képkockákat.
innen le is töltheted:
Avi-ból pl. GOM Player, dvd-ből pl. Power DVD...
Mindkét prg egy mappába ment, ezt érdemes megváltoztatni valami könnyen elérhetőre.
Media Player Classic,vlc,kmplayer
ezek mind tudják
van vmi spéci progi is erre,de nem jut eszembe a neve
pl.: A BS-player -nél csak megnyomod a P betüt a billentyűzeten, és már is elmenti a képet,nekem a program mappájába tette.
A VLC media playernél a menüjében rákattintasz a videó címre és azon belül van egy olyan, hogy pillanatkép.
A Nero showw Time-mal is lehet, a panelján(bal oldalt megnyitod) találsz egy fénképezőgép ikont, és a beállításoknál megadhatod, hogy hova mentse.
Próbáld ki ezt:
Megnyomod a Ctrl+Alt+PrintScreen billentyűkombinációt. (A Print screen Az insert felett van)
Azután megnyitod a paintot (Start->Minden program->Kellékek->Paint)
A paintban: Ctrl+V
Azután elmentheted (Fájl->Mentés)
Filmeknék nem működik ez a PrintScreen. Dirx-es megjelenítésnél a PrintScreen csak fekete képernyőt ad. Bármi másra jó...
HyperSnap...próbaverzió [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!