Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet a filmekból kifotóz...

Hogy lehet a filmekból kifotózni képeket?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen az oldalon láttam, hogy sok képet, csak úgy kifotóztak a filmből...hogy csinálják? Milyen programmal?

2009. jún. 24. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

én az smplayer-t ismerem, ahol a videókból, filmekből ki lehet menteni képkockákat.

innen le is töltheted:

[link]

2009. jún. 24. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:

Avi-ból pl. GOM Player, dvd-ből pl. Power DVD...

Mindkét prg egy mappába ment, ezt érdemes megváltoztatni valami könnyen elérhetőre.

2009. jún. 24. 19:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Media Player Classic,vlc,kmplayer

ezek mind tudják

van vmi spéci progi is erre,de nem jut eszembe a neve

2009. jún. 24. 20:16
 4/13 anonim ***** válasza:

pl.: A BS-player -nél csak megnyomod a P betüt a billentyűzeten, és már is elmenti a képet,nekem a program mappájába tette.

A VLC media playernél a menüjében rákattintasz a videó címre és azon belül van egy olyan, hogy pillanatkép.

A Nero showw Time-mal is lehet, a panelján(bal oldalt megnyitod) találsz egy fénképezőgép ikont, és a beállításoknál megadhatod, hogy hova mentse.

2009. jún. 24. 21:04
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem intervideóm van...abban is lehet ilyet? mert az kicsit régebbi, de fénykép icont...mintha láttam volna valamit...
2009. jún. 24. 21:31
 6/13 anonim ***** válasza:
2009. jún. 25. 08:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Próbáld ki ezt:

Megnyomod a Ctrl+Alt+PrintScreen billentyűkombinációt. (A Print screen Az insert felett van)

Azután megnyitod a paintot (Start->Minden program->Kellékek->Paint)

A paintban: Ctrl+V

Azután elmentheted (Fájl->Mentés)

2009. júl. 19. 14:40
 8/13 anonim válasza:
Amúgy igen...gondoltam h ha még nem írták a Print Screen-t akkor írom,de látom h tök felesleges!!!:))
2009. júl. 19. 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:

Filmeknék nem működik ez a PrintScreen. Dirx-es megjelenítésnél a PrintScreen csak fekete képernyőt ad. Bármi másra jó...

HyperSnap...próbaverzió [link]

2009. júl. 19. 15:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez PrintScreen-el keszult: [link]
2009. júl. 19. 20:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!