A laptopom működés közben pittyeg. Mi lehet a baj? (lent)
Figyelt kérdés
Nem sípol, nem bios hang (legalábbis nem az a magas sípolás,tudom milyen a biosos síp, de ez nem az)Halkan, de hallhatóan pittyeg. Néha kevesebbet, néha többet, lassabban, gyorsabban, néha meg egyáltalán nem. Működik közben, nem vettem észre, hogy bármi megváltozna ilyenkor. Augusztusban tölti az öt évet a gépem. Mire tippeltek? Félek, hogy nem sokára tönkremegy...adatokat lementsem róla? Egyetemhez való dolgok vannak rajta többek közt, tehát nem lenne jó ha elveszne. Köszönöm!2012. máj. 7. 12:37
1/7 anonim válasza:
Biztonsági mentés mindentől függetlenül hasznos lehet, főleg ha értékesek az adatok.
Igazából ha nem a gyárilag beépített "pittyegő" jelez, akkor valami belső akadás vagy surlódás vagy érintkezési hiba lehet!
Ha nem félted a gépet, szedd szét és fújd ki belőle a port, esetleg huzd meg a csavarokat. DE CSAK AKKOR HA MÁR UGYIS VENNÉL EGY ÚJAT!
2/7 A kérdező kommentje:
A gyárilag beépített pittyegő a bios-os? Mert akkor nem az. Tanácstalan vagyok. Mindent mentek, mert félév vége van és nagyon megszívom, ha eltűnik valami..tervben van egy új gép, de ha eljutok odáig, hogy veszek, akkor igazából nem érdekel, hogy ez pittyeg, mert amúgy működik :) Csak aggódom! Kb két hét, és akkor kevésbé lesz "para", megpróbálom, amit írtál :) Jöhetnek még válaszok!
2012. máj. 7. 12:53
3/7 anonim válasza:
Csipogás: winchester készül elhalálozni. Kezdj el vadul menteni.
4/7 A kérdező kommentje:
Uhh. Az elég szívás. Amit még megfigyeltem, ha éjszakára áramtalanítom, tehát a konnektorból is kihúzom, akkor másnap nem pittyeg. Köszönöm! Remélem azért még egy hónapot kibír...
2012. máj. 10. 11:26
5/7 anonim válasza:
Volt egy használtan vett NEC asztali gépem, az másfél év után kezdett el csipogni. Aztán újratelepítés közben meghótta magát a vinyó. Szerencsére óvatosak voltunk, külső vinyóra lementettünk mindent. Mint kiderült, a másik 9(!!) évet élt. Mentsd le a saját cuccaidat, ne sokat várj vele, ha a táp is hibás, viszi az egész gépet.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Mentek mindent folyamatosan, de egyelőre csak a legfontosabbakat tudom. Vizsgaidőszak végéig még muszáj bírnia...én csak drukkolok, hogy bírja..nyár végén új gép lesz belőle.. :(
Még jöhetnek válaszok, ha van tapasztalat ilyesmiről!
2012. máj. 11. 00:30
7/7 anonim válasza:
Mi volt a Laptopod baja? Csak azért kérdezem, mert nálam is ugyanez a probléma, csak annyi különbséggel, hogy alig 1-hónapos a laptopom. Eddig 8x volt használva összesen.... Egy Internetes Áruházból rendeltem, tehát Pestre kellene majd vissza vinnem, ha valami hibája van, bár remélem, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!