Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hányszor lehet tölteni egy 6...

Hányszor lehet tölteni egy 6 cellás akksit összesen?

Figyelt kérdés
Körülbelüli érték elég, hiszen nem is tud senki pontosan mondani. Van egy HP laptopom, és arra gondoltam, hogy mostntól kezdve úgy használom, hogy nincs folyamatosan a hálózaton, hanem csak akksiról működtetem itthon is, hogy kevesebb áramot használjak. Magyarul spórolás. A kérdésem az lenne, hogy ha mindig feltöltöm, akkor hozzávetőlegesen hány töltést bír ki egy ilyen 6 cellás akku?
2009. jún. 24. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Általában 1000 teljes töltési ciklust adnak meg a gyártók. Gyakorlatban 4-500-nál többet nem nagyon bírnak, jó teljesítménnyel.

(Egyébként ha az akksit otthon töltöd, akkor több áramot fogyaszt, mintha hálózatról menne. Persze ha máshol töltöd, akkor nem szóltam)

2009. jún. 24. 13:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor nem nagyon fogom akksiról használni a gépet. :)
2009. jún. 25. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!