Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minecraft hiba? Furcsa hiba?

Minecraft hiba? Furcsa hiba?

Figyelt kérdés
Van egy haverom akinek a minecraft.jar file ,mikor belépünk a jar fileba elindul a minecraft beirjuk a nevet start game-ra kattintunk,és aztán kilép és egy text szöveges filet ad ki,és igí megy tovább
2012. máj. 6. 10:35
 1/4 anonim válasza:

Na igen, ilyenkor van az hogy tudni kéne mi az az üzenet... Vidikártyadriverrel szokott ilyenkor balhézni, OpenGL hiányával vagy azzzal, hogy a vidkártyád nem támogatja az OpenGL hardveres gyorsítást. Próbájj meg (új) videokártyadrivert telepíteni (na meg OpenGL-t ha nincs), és ha ez nem sem segítene akkor írd le mi az üzenet!

-Gy

2012. máj. 9. 00:14
 2/4 anonim válasza:
(hozzáteszem tudok írni :)
2012. máj. 9. 00:15
 3/4 anonim ***** válasza:
nekemis ez van de az mdvia 520m et tölsdle
2012. máj. 9. 19:45
 4/4 A kérdező kommentje:
ez egy ati radeon asszem 9600,szerintem,álítólag nemrég lett bele téve,az üzenet meg nem Open gl lesz szentem,nekem volt oan,driver frissítés és kész is.De ez valami nem tom mi :s ez 10000000000 szavas üzenet :)
2012. jún. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!