Laptop 200 ezerig, játékra!?
Figyelt kérdés
Hello,
Mondanátok max. 200 ezerig olyan laptopot, amit a legjobbnak véltek játékra ebben az árkategóriában ?
Eddig ezt néztem ki, de jöhetnek a javaslatok, melyiket, miért stb...
2012. máj. 5. 11:53
1/6 anonim válasza:
én anno ilyet vettem 180ért (elsősorban mobil munkagépnék, de játszani is jó rajta):
3/6 A kérdező kommentje:
akkor ez jobban megéri, jobb, mint a lenovo ?
2012. máj. 5. 13:08
4/6 anonim válasza:
Az egyik 165k a másik 190k, kicsit más árkategória. Én akkor hasonlítanám őket össze ha egy árban lennének, hogy neked melyik éri meg jobban azt te tudod. Játékteljesítménye jobb a HP-nak, de többe is kerül.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
És lenne még egy kérdés: Az a 25 ezer forint ami a két gép között van nagy különbség, érezhetően többet bír a HP ?
Teljesítményben mennyi a különbség szemmel észrevehető ?
Pl. egy Crysis 2-nél, Skyrim-nél ? (bocs, hogy ennyit kérdezek csak biztosra akarok menni)
2012. máj. 5. 13:42
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!