Álandóan lefagy a gépem de néha csak pár másodpercig (Többi lent) (? )
Van amikor görgetem fefelé az oldalt és lefagy ezután kb.10mp mulva kikapcsol a monitor majd ujra jó lesz. Vagy kikapcsol a monitor és ujraindul a gép. Ha zenét halgatok akkor valamikor megakad a zene is és teljesen le is fagy. A ventillátor bekapcsoláskor nagyon nagy hangot ad ki lehet hogy ez lehet a baj hogy nem hűt a ventillátor?
Kössz a választ előre is! :D
1.-Mikor volt utoljára karbantartva a géped ?
( portalanítás , zsír csere )
2.-Házilag karbantartottad a géped és fordítva szerelted vissza valamelyik ventilátort .
3.-Valamelyik ventilátorod lehet hogy nem megy ?
( vedd le a gépház oldalfalát és nézd a ventilátorokat )
4.-Húzd ki a tápcsatlakozást valamelyik hardvertől .
( ha 2 hdd - éd van az egyiket )
( ha a karbantartás sikeres és a ventilátorok működnek és jó irányba fújnak,
mégis leáll a géped 1 hdd - el is kevés a tápegységed az összes hardverelem működéséhez )
( NAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ TÁPEGYSÉGET KELL VENNED )
5.-Zajos a ventilátorod akkor tele van porral és/vagy csapágyas lett .
( sürgősen cseréld le az elhasználódót ventilátort )
Köszi a válaszokat. Hát a gép kb. 3-4 honapja volt szervizbe
(kicsrélték a vincsesztert mert a másik tönkre ment) Megnéztem ma hogy nem az a ventilátor zajos ami a gép hátán van amit lehet látni hanem az amelyik belül van a gépházba. Házilag nemszoktam javitani mert nem értek hozzá. Ezért azt se tudom hogy mi az a táp ventilátor.Az melyik ami kívül van?
Ja és megy a zöld kéz ! :D
Sziasztok.
Amikor zenét hallgatok van amikor pár pillanatig lefagy a Laptopom és kerregő hangot ad.utána elindul újra.Acer aspire 3100-asom van.A video nézésnél semmi baj.Mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!