Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tudtok mondani a Kickstart...

Mit tudtok mondani a Kickstarter.com oldalról?

Figyelt kérdés
Ma látogattam meg a Kickstarter.com oldalt. Van egy hat fős csapatunk, és szeretnénk készíteni egy egyszerűbb játékot. Mivel a tervezés, modellezés stb. rengeteg időt elvesz, ezért a játék animációit motion capture-rel oldanánk meg. Ez persze költséges, még akkor is, ha valami egyszerűbbről van szó. Kb. 10 000 dollár. Ezért keresgéltem egy kicsit, és megtaláltam ezt az oldalt. A kérdésem igazából a kötelezettségekre értetődik. Ha regisztrálom magunkat az oldalon, van valami kötelezettsége? Nyilván csak a játék készítésére költenénk a pénzt. De esetleg, ha befullad, és végül nem lesz semmi a játékból, az gondot okozna? Illetve, maga a felszerelésre költhető a pénz, ugye? Be kell számolni a fejlesztés részleteiről, storybookról, stb? Tehát egy részletes leírást tudnátok írni kötelezettségekről, szabályokról, érdekességekről stb.?

2012. máj. 2. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, tuti leírják ott is ezeket.

Ha bedől a dolog, akkor erősen kétlem, hogy nálatok maradhat a pénz egy része is akár.

Szóval csak akkor vágj bele, ha BIZTOSAN meg fogod tudni csinálni.

Az pedig, hogy be kell-e számolni, hát valamilyen szinten biztosan.

2012. máj. 2. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:

annyi szabályt tudok, hogy 5%-ot kell adnod az oldalnak a befolyt összegből, de csak akkor, ha megvan minimum a 100%

egyébként teljesen ingyenes

a pénzt is csak akkor kaphatod meg ha megvan a 100% vagy több

állítólag meg kell adni egy számlaszámot és egy lakcímet, de csak amerikait vagy nagy britanniait fogadnak el, de ezt én is csak olvastam valahol

2013. máj. 22. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

A projekt indításánál le van írva mindne kötelező adat.

Ha nem sikerül a projekt xy év alatt ,akkor vissza kell juttatnod a pénzt az embereknek - ha ne mteszed, ne hidd, hogy megúszod.

Ha ne mjön össze a pénz időre az odlalon ,akkor nem kaptok semmit.

A pénzt votlaképp arra kötlöd, amire akarod. Nem felügyelik. De persze ha ne ma projektre költöd, akkor az meg is fog látszani és bizony az emberek idegesek lesznek... A jövőre nézve pedig leírnak.

A pénzgyűjtés közbne is érdemes beszámolni a foylamat állásáról - eprsze cksa akkor ,ha akarod, hogy támogassanak. Ha meg összejött a pénz, akkro is illik foglalkozni a közösséggel - mondjuk ki: kell.

Ha ezeknek nem néztek utána, nincs anyni sütnivalótok, hogy ezt átlássátok, nem érdmees belevágni a projektbe.

2013. júl. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!