Újra telepités (XP SP3) után a két részre osztott HDD-n a d: meghajtón nem látszik semmi. Mindent kiír, látja a meghajtót, mutatja, a foglalt területet, a szabad területet, de nem mutatja meg a könyvtárakat, fájlokat?
Figyelt kérdés
NTFS-be lett telepitve a C:, előzőleg a D: meghajtón is NTFS-ben volt minden. Hogyan csaljam elő?2012. máj. 2. 11:01
1/2 Marczi válasza:
Adminstrator jogaid vannak? Be tudsz lépni Admin alatt? látod a D: meghajtót, csak listázni nem tudod, vagy maga a D: meghajtó sem szerepel a sajátgépben.
Első tippre vagy nincs felmountolva a megható (kicsit nem vilégos, de még délutáni kávé előtt vagyok) vagy a régi rendszer felhasználói jogait nem vette át az új rendszer...
2/2 A kérdező kommentje:
Kössz megoldódott... A gép egy orosz honlapról olyan virust szedett be, amely a d: meghajtón minden mappát, fájlt rejtettbe kapcsolt, és amikor ezt megszüntettem, ujra visszakapcsolta. Lefuttattam egy virus ellenőrzést, az törölte a troyait, és utána már nem tette mindig rejtettbe. Újfent tanultam ebből is valamit.
2012. máj. 3. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!