Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Blizzard zsidó cég?

Atees kérdése:

A Blizzard zsidó cég?

Figyelt kérdés

2012. máj. 1. 16:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem, a Blizzard egy játékfejlesztő cég.
2012. máj. 2. 18:02
 12/24 A kérdező kommentje:
attól még lehetnek zsidók :D
2012. máj. 2. 18:54
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

"egy perc alatt megtaláltam a neten"

Akkor mi a fenéért hőbörögsz, egyáltalán miért kellett megkérdezni? Vagy most jutott az eszedbe, hogy mily "1xü" használni a keresőt?

2012. máj. 2. 21:40
 14/24 A kérdező kommentje:

elnézést kérek hogy felbosszantottalak, nem volt rá akkor éppen időm mikor kiirtam a kérdést, siettem valahová, de még1x bocsika. azon hőbörgök hogy 10 emberből 11 véletlenül sem válaszol a kérdésekre csak ossza az "észt" mint most te is éppen. tipikus magyar, itt éli ki a frusztráltságát.

köszi a kommented

2012. máj. 3. 14:32
 15/24 lindmayer ***** válasza:
55%

egyrészt én egyáltalán nem vagyok frusztrált

másodszor ha siettél valahová, akkor miért nem olyankor tetted fel a kérdést, amikor bőven van időd a kérdés megfogalmazásával

harmadszor nem véletlen hogy 11 emberből 10 osztja az észt

és negyedszerre: még mindig fogalmam nincs hogy mit akartál kérdezni( ha nem az eredeti kérdés szövegértelmezését vesszük alapul, mert te nem azt kérdezted)

2012. máj. 3. 17:16
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

"csak ossza az "észt" mint most te is éppen. tipikus magyar, itt éli ki a frusztráltságát."

Egyrészről miután meg volt az eredmény mi a fenének keressek rá? Másrészről a kérdés valljuk meg idiótaság, így ne csodálkozz. Harmadszor nem a GYK-n vezetem le magamból a feszkót, nem trollkodni járok ide, csak épp egy csöppet frusztráló az agya vesztett stílusod.

2012. máj. 3. 17:32
 17/24 A kérdező kommentje:

:D. jól van de akkor mit kerestek itt?:)

ha hülyeség, idiótaság blablabla... akkor miért pazaroljátok rám az időt. ne idegeskedjetek és koptassátok a billentyűzetet ilyen agya vesztett hülyeségen.

De azért majd ha gondolkozzatok el hogy egy 3 szavas kérdésen így felbasszátok magatokat. 1xüen nem kell itt lenni :). És lécci többet ne irjatok ide, 1rész mert tudom már a kérdésemre a választ(mondjuk véletlenül sem arról beszélünk) másrészt nem igazán adok olyanok szavára akik 50%ban kommentelnek "hasznosan", nyilván azért mert ilyen kioktató értelmetlen hülyeségekkel szaporítjátok a virtuális szemetet.

Szóval köszönöm eddigi értékes hozzászólásotokat, ügyesek vagytok:)

2012. máj. 3. 19:00
 18/24 lindmayer ***** válasza:
no comment...
2012. máj. 3. 20:44
 19/24 anonim válasza:
Atees! Teljesen igazad van sok itt a frusztrált válaszadó aki agysebészt akar játszani!Ha ennyire felhúzták magukat ezen a kérdésen akkor miért válaszoltak neked?Nehogy már te magyarázkodj!
2012. máj. 5. 13:07
 20/24 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 5. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!