A Blizzard zsidó cég?
"egy perc alatt megtaláltam a neten"
Akkor mi a fenéért hőbörögsz, egyáltalán miért kellett megkérdezni? Vagy most jutott az eszedbe, hogy mily "1xü" használni a keresőt?
elnézést kérek hogy felbosszantottalak, nem volt rá akkor éppen időm mikor kiirtam a kérdést, siettem valahová, de még1x bocsika. azon hőbörgök hogy 10 emberből 11 véletlenül sem válaszol a kérdésekre csak ossza az "észt" mint most te is éppen. tipikus magyar, itt éli ki a frusztráltságát.
köszi a kommented
egyrészt én egyáltalán nem vagyok frusztrált
másodszor ha siettél valahová, akkor miért nem olyankor tetted fel a kérdést, amikor bőven van időd a kérdés megfogalmazásával
harmadszor nem véletlen hogy 11 emberből 10 osztja az észt
és negyedszerre: még mindig fogalmam nincs hogy mit akartál kérdezni( ha nem az eredeti kérdés szövegértelmezését vesszük alapul, mert te nem azt kérdezted)
"csak ossza az "észt" mint most te is éppen. tipikus magyar, itt éli ki a frusztráltságát."
Egyrészről miután meg volt az eredmény mi a fenének keressek rá? Másrészről a kérdés valljuk meg idiótaság, így ne csodálkozz. Harmadszor nem a GYK-n vezetem le magamból a feszkót, nem trollkodni járok ide, csak épp egy csöppet frusztráló az agya vesztett stílusod.
:D. jól van de akkor mit kerestek itt?:)
ha hülyeség, idiótaság blablabla... akkor miért pazaroljátok rám az időt. ne idegeskedjetek és koptassátok a billentyűzetet ilyen agya vesztett hülyeségen.
De azért majd ha gondolkozzatok el hogy egy 3 szavas kérdésen így felbasszátok magatokat. 1xüen nem kell itt lenni :). És lécci többet ne irjatok ide, 1rész mert tudom már a kérdésemre a választ(mondjuk véletlenül sem arról beszélünk) másrészt nem igazán adok olyanok szavára akik 50%ban kommentelnek "hasznosan", nyilván azért mert ilyen kioktató értelmetlen hülyeségekkel szaporítjátok a virtuális szemetet.
Szóval köszönöm eddigi értékes hozzászólásotokat, ügyesek vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!