Hogyan kell a legújabb játékokat (Cod MW3, Rage, stb. ) írni Xbox 360 slim-re? Lent
1., Felöltözöl (időjárástól függőn), felveszed a cipőd, elmész a boltba, kiválasztod a játékot, odaadod a pénzt érte, hazamész, játszol!
2., Neten megrendeled, elutalod a pénzt vagy majd mikor átvetted kifizeted, várod a kézbesítőt,a pénzt vagy a postásnak/ futárnak odaadod(ha nem utaltad előre /vigyázz nehogy 2x fizess/), és játszol!
Ne kalózkodj, pláne ha nem is értesz hozzá! :)
1. Ki kell flashelni
2. Ajánlom hogy szedd le az Ashampo BurningStudio-t magyarul és ott van hogy fájlok CD/DVD/BL írása ott megadod azt a fájlt amit leszedtél és rá mész, hogy írás be rakod a DL DVD-t (8,5GB) és le viszed a sebességet x16 vagy x8 as sebességre. Utána Írás gomb és elkezdi írni (Ne lökdösd a géped) és ha kész rá írod alkoholos filcel a játék nevét és rakhatod is az Xbox-ba de mielött ki írod a vírusírtóddal vizsgáltazsd át a mappát de csak a mappában lévő (pl. .iso) fájlt írd ki!
köszi!
már rájöttem, hogy neten cserélgetek majd... még nem vagyok keres ember és a szüleim se kényeztetnek el (sőt). az xboxra is sokáig gyűjtöttem. 2 játékom van. assasin creed revelations és bionic commando. ezeket akarom eladni vagy elcserélni neten. :D azért kösz
Csere díj van?
Ahol én cserélgetem 1500ft :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!