Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tilthatom le az "Önt...

Hogy tilthatom le az "Önt nyert"napi 2-3 e-mailt? Teljesen ismeretlen emberek, idegen címek küldik hogy ezt azt nyertem, itt az aktiváló linkem. Próbáltam hogy rámegyek, hátha ott tudom törölni de nem.

Figyelt kérdés
Naponta kapok vagy kettőt, a linkre kattintva válaszolni kell egy kell egy két kérdésre, majd küldjek sms-t egy kóddal egy telefonszámra.Ez citromail,próbáltam a beállításoknál keresni de nincs olyan hogy tiltás..

#e-mail #citromail #tiltás #aktiváló link #zaklató levél #ön nyert
2012. máj. 1. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Használj normális e-mailt, pl. gmail, yahoo mail! Ezekben van spamszűrő, és bejelölheted spamnek az ilyen leveleket.
2012. máj. 1. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Freemail-re sok ilyen SPAM jön (Newslettert be kellene tiltani!), a Citromailre kevesebb. De MINDEGYIK KAMU.

Citromailban is le lehet tiltani, menűben: Áthelyezés, ott beteszed a Kéretlen levelek közé.

Aztán bemásolod az illető email-címét a Szabályok és szűrők megnyitása után egy új szűrőbe.

2012. máj. 1. 13:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is citromail-em van, és sajnos az előző nem megoldás, mert mint a kérdező is írja, más-más címről küldözgetik a sok szemetet... :(
2012. máj. 1. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Másik címet nem szeretnék, ezt használom kb 13 éve.

Igen, mindig más címről jön, olyan mint egy körlevél,mindenki küldözgeti :(

2012. máj. 2. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!