Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Összeraknátok nekem IPON-on...

Összeraknátok nekem IPON-on egy gépet 100 000 ft-ig?

Figyelt kérdés
Nem kell vinchester.monitor,egér,és billentyűzet.
2012. máj. 1. 09:18
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
de most ajánlottál egy oylan tápot ami nem jó alsótápos gépekhez erre linkelszu egy olyan házat ami alsótápos :)
2012. máj. 1. 10:25
 22/24 anonim ***** válasza:

Tolom fel a szintet...utána jön egy CTG Chieftec és máris 20k-nál vagyunk. Igazad van, alsóbb kategóriába nem tudok házat választani (talán nagyok a saját igényeim), de abban biztos vagyok, hogy legalább egy iArena tápot vegyél! Ehhez nézz egy felső tápos házat, ami tetszik (lehet akát microATX is, ha neked nem gond, hogy csak mATX lapot lehet bele tenni meg általában 9cm-es ventiket). Azért próbáltam másik házat nézni, mert valamiért az Asus házak nagy részén is csak 9cm-es ventilátor helyek vannak, plusz amit adnak hozzá gyárilag általában hangos. Jobb minőségű 8nekem is tetsző) felső tápos ház talán ez lenne:

[link]

(jesszus alig találni már a nagyobb/jobb nevű gyártóknál felső tápos házat). Persze, ha ennyit nem költenél, akkor nézz körbe:

[link]

Ez viszont olcsó, jól szellőztethetőnek tűnik, de nem tudok róla más infót (táp helye, férőhelyek, ventik száma/mérete stb).

Sajnos viszont mennem kell, de remélem valaki előáll egy jó ötlettel ház ügyben is (vagy ír egy teljes konfigot).

2012. máj. 1. 10:45
 23/24 A kérdező kommentje:

okés köszi :)

Am sztem ez lesz az én configom :) [link]

2012. máj. 1. 10:52
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz! A házba majd vegyél egy pár normálisabb rendszerhűtőt (amekkora belefér) és kész is. Később tolsz bele még egy ilyen RAM-t is sokáig elég lesz ilyen téren is (és a dual chanel hozhat még 10% teljesítményt jó esetben).
2012. máj. 1. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!