Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért tölt be ilyen lassan az...

Miért tölt be ilyen lassan az explorer. Exe?

Figyelt kérdés

A történet kereksége érdekében az elejéről kezdem.

Fel akartam tenni az msn-t, de nem tudta leszedni, sőt telepíteni sem magát, különböző hibaüzenetek etc... nem lényeg. Ekkor elkezdtem keresni a hiba megoldása után, amikor belebotlottam egy olyanba, h "Registry Easy" ami összerázta a regisztereket és működni fog minden. Leszedtem, lefuttattam, minden ment mint a karika csapás, aztán egy pár alkalom után, h lement, elkezdett belassulni a vas. Ment a törmentesítés, vírus irtás semmi hatás. mostmár az áll fent, h az explorer.exe kb 35mpig tölt miután megjelent az asztali háttér, és nagyjából 60mp után az ikonok meg minden normálisan a helyére kerül, plusz miután beszerencsétlenkedte magát a memo-ba kidob egy olyat, h az "msihigh." exe vagy dll -most nem emlékszem melyik- nem tölthető be. Google-ban nem is találtam ilyen fájla való utalást. Uh itt kérek segítséget.

#lassúság #hibaüzenet #Explorer #msihigh #Registry Easy
2012. ápr. 30. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
tipp: Windows XP-d van, ugye? melyik szervizcsomag? (SP1, SP2, SP3). nekem is voltak ilyesmi problémáim, nekem úgy volt, hogy amikor a VirtualDj 7-et telepítettem a régi gépemre, akkor memória hibakódokat írt ki, és akkortájt a te problémádon felül az volt a másik gond, hogy amíg neked lassan tölt be az intéző, nekem lassan is futott. egy mappát kb. 10 másodperc alatt nyitott meg. utána jártam a hibakódnak, és letöltöttem valami hotfix package-et, amitől megjavult. lehet, hogy nálad nem ilyesmi a gond, nem tudom. ha bármi furcsa dolog volt még, azt is írd le!
2012. ápr. 30. 10:02
 2/5 A kérdező kommentje:

kis kiegészítés a amit nem tud betölteni, mert nem is találja az a msihig32.dll. Term SP3.

más furcsaság az, h a mobilnet (Vodás) nem dobja automatikusan be a kapcsolódásos párbeszéd ablakot, hanem nekem kell belemenni és úgy kapcsolódni.

más nincs. csak ennyi. am ezt a hotfixes izét meglesem. majdkiderüé jó-e valamire nekem.

2012. ápr. 30. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
msimg32.dll lesz. a system32-ben van a helye
2012. ápr. 30. 18:05
 4/5 A kérdező kommentje:
hát nekem a msihig32.dll-t írja. az msimg32.dll a helyén van.
2012. ápr. 30. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:

msihig? :D

ilyet se hallottam még. a gugli se tud róla, tehát az interneten valószínűleg egyáltalán nem tesznek róla említést, azaz nekd valami egyedi speciális problémád lehet. pl. hogy kikerested a dll-t, és kitörölted :D de most komolyan! van jobb ötleted? pont annyi fogalmam van erről a fájlról, mint neked.

2012. ápr. 30. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!