Miért tölt be ilyen lassan az explorer. Exe?
A történet kereksége érdekében az elejéről kezdem.
Fel akartam tenni az msn-t, de nem tudta leszedni, sőt telepíteni sem magát, különböző hibaüzenetek etc... nem lényeg. Ekkor elkezdtem keresni a hiba megoldása után, amikor belebotlottam egy olyanba, h "Registry Easy" ami összerázta a regisztereket és működni fog minden. Leszedtem, lefuttattam, minden ment mint a karika csapás, aztán egy pár alkalom után, h lement, elkezdett belassulni a vas. Ment a törmentesítés, vírus irtás semmi hatás. mostmár az áll fent, h az explorer.exe kb 35mpig tölt miután megjelent az asztali háttér, és nagyjából 60mp után az ikonok meg minden normálisan a helyére kerül, plusz miután beszerencsétlenkedte magát a memo-ba kidob egy olyat, h az "msihigh." exe vagy dll -most nem emlékszem melyik- nem tölthető be. Google-ban nem is találtam ilyen fájla való utalást. Uh itt kérek segítséget.
kis kiegészítés a amit nem tud betölteni, mert nem is találja az a msihig32.dll. Term SP3.
más furcsaság az, h a mobilnet (Vodás) nem dobja automatikusan be a kapcsolódásos párbeszéd ablakot, hanem nekem kell belemenni és úgy kapcsolódni.
más nincs. csak ennyi. am ezt a hotfixes izét meglesem. majdkiderüé jó-e valamire nekem.
msihig? :D
ilyet se hallottam még. a gugli se tud róla, tehát az interneten valószínűleg egyáltalán nem tesznek róla említést, azaz nekd valami egyedi speciális problémád lehet. pl. hogy kikerested a dll-t, és kitörölted :D de most komolyan! van jobb ötleted? pont annyi fogalmam van erről a fájlról, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!