Ezek a paraméterek megfelelő lenne számomra?
Figyelt kérdés
[link] Igazából én csak facebookra , meg youtubra használnám , szóval nem vágyom valami szuperszónikus kütyüre. Ennyi lenne a lényeg hogy ne legyen nagyon lassù és kész. A két GB az a belső memóriára ertendő? Előre is köszi a válaszokat2012. ápr. 30. 06:39
1/11 anonim válasza:
igen a belső memó! de az nagyon kevés ez kb semmire se jó már bocs!
22ezer ft-ért ilyen? :D
megéri megéri de amugy mégse...
7coloos monitor! lassan egy telefonnak nagyobb képernyője lesz :D
de ha csak simán netre kell akkor talán jó lesz,nagy reményeket nem füznék hozáá
2/11 anonim válasza:
RAM= 128 MB
Merevlemez= 2 GB
PROCI = 266 Mhz
Ez egy őskövület, szépek a képen de ennyi.
Nem olyan rég egy hasonló gép került a kezembe, még youtube-s videok is akadtak, nem elég 2 GB-t hely a merevlemezen semmire.
Ezért a sz@rért ennyit kérni!!!
3/11 anonim válasza:
Ahogy írják. Hamar kinövöd, mert manapság ennyi RAM és ekkora vinyó semmire nem elég...
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Ha a belső memo egy 8Gb az már úgy jobb egy fokkal nem?? Ha egy olyat találnék az már jó lenne?
2012. ápr. 30. 11:48
5/11 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok nekem belinkelni olyan netbookokat ami nekem jo lenne? Szart se akarok venni, de egy fullosra sincs szükségem :)
2012. ápr. 30. 11:59
6/11 anonim válasza:
Menyi az a összeg amit rá tudsz szánni?
7/11 anonim válasza:
8/11 A kérdező kommentje:
Hű ez nagyon jo :):) tetszik. Igen ilyem 40korul gondolkodtam. Ennek a belso memoja mennyi?
2012. ápr. 30. 16:00
10/11 anonim válasza:
Tisztázzuk a dolgokat, hogy te is értsd, mivel az egyik kommentben 8 GB belsőmemóriát emlegettél.
memória ( RAM) az 2 GB
merevlemez 320 GB ezen tárolod majd a zenéket, filmeket, képeket. Tehát fényévekkel jobb mint amit te linkeltél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!