WoW előfizetés fail?
26/4/2012 00:31 kor járt volna le az egy hónapos előfizetésem, de 25/04/12 22:31:33 kor előfizettem újabb 1 hónapra. Ment is szépen de ma 29/04/12 nem tudtam belépni a játékba mert elvileg lejárt az előfizetésem. Felmentem a Battle.net re és láttam hogy a lejárati dátum megegyezik az előzővel. Tehát a Blizzard szerint már 3 napja lejárt az accom, igaz még utána 3 napig játszottam. A pénzt persze levonta a kártyámról. Másik érdekesség az hogy mikor frissitem a battle.netes oldalt egy pillanatra a "GAME TIME
Expired:"
mezőben felvillan az a dátum amikor utoljára feltöltöttem az előfizetésemet, aztán átvált a régi lejáratra.
Lehet számít lehet nem, az accom ugye még nem járt le 2 óra híján és feltöltöttem az accomat és abban a minutumban be is fagyasztottam hogy ne vonjon tovább a kártyámról.
tehát előfizettem egy hónapra 3 nap játékért. remek, qrva idegesítő pláne hogy a kedves Blizzardos bácsi szeptemberében már 1x bannolta az akkori accomat, teljesen ok nélkül, így ujra meg kellett vennem a játékot.
Mi ilyenkor a teendő? Levelezgessek hetekig? vagy ugye hagyjam abba a játékot.(ez nem megoldás, köszönöm előre is)
én ezek után biztos nem vettem volna meg újra a játékot.
és igen, a helyedben megpróbálnék kiállni magamért, írj nekik nyugodtan.
lol.
ilyet mondani h a tauri teljes játékélményt ad :D
nyomi törtös.
amúgy olyan sokszor van h már lejárt az acc de még betudsz lépni.
Én egyszer majdnem 1 hétig játszottam így. De ez csak a bankkártyás fizetésnél van, a gamecardos-nál egyből lejár.
írj egy levelet amibe leírod a helyzetet és mikor vonták le a pénzt. Olvasd át a fórumot is.
Nagyon ritka az ilyen helyzet, de előfordul.
Amúgy mellékesen.
Jogtalanul nem szoktak bannolni senkit.
miért ne adhatna teljes játékélményt a tauri?
van néhány bug, de legalább ingyenes.
csak akkor lehet élvezni a wow-ot, ha több 10 ezer forintért veszed meg..?
irtam üzit a blizzardnak, majdnem egy hét volt mire tudatták velem hogy ugyanott vagyok ahol eddig, vegyem fel a kapcsolatot a bankommal. átpasszolták a problémát:)
A bannról csak annyit hogy állitólag pénzért vettem valakitől Goldot :). Ami nekem homályos hogy ezt ők honnan veszik? össz vissz volt 2000 goldom:D. Haverom küldött át postán 1000 Gét, mert tartozott nekem régről, hát ha emiatt bannoltak akkor @!#; :D
de pont olyan idegi állapotban voltam akkor hogy ezen már télleg csak nevetni tudtam :D. áh, szánalom az egész. van 13 millió előfizetőjük és megtörténhet egy ilyen, vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!