Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Feltalálták már, hogy lehet...

Feltalálták már, hogy lehet kis felbontású képből nagy felbontású képet csinálni?

Figyelt kérdés
Lenne egy ötletem, csak nem tudom mit kezdjek vele XD

2012. ápr. 29. 10:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. A 800*600-as PNG képemet fel tudom nagyobbítani 1600*1200-ra.
2012. ápr. 29. 10:06
 2/6 A kérdező kommentje:
De jobb minőségű is lesz?
2012. ápr. 29. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem találták és nem is fogják. Semmiből nem lehet pixeleket előállítani max tippelgetni. A jelenlegi képtárolási módszer nem teszi lehetővé, hogy egy képet jobb és nagyobb felbontásba tegyél, de ha privibe leírod az ötletet - vagy itt -, akkor megmondom, hogy miért nem jó. Azért biztos hogy nem jó, mert aki ért hozzá az tudja, hogy ez nem megoldható...
2012. ápr. 29. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:

@Fehersrac:

de hát honnan tudhatná szegény, hogy nem akarod-e inkább mégis priviben ellopni és levédetni az algoritmust :DDDDDDDD

btw, nagyon kíváncsi lennék, hogy ezt hogyan képzelted, kedves kérdező

2012. ápr. 29. 14:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Már írtam privit az előző válaszolónak és megbeszéltük, hogy már kitalálták ezt és a legtöbb program így csinálja, hogy a legkisebb képpontokat minden irányba többszörösére nagyítja csak ahogy mondta: más színű pontok kellenének a pontok köré, csak senki sem tudja milyenek :D

Remélem érthető voltam XD

2012. ápr. 29. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
:))
2012. ápr. 29. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!