Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox 360 és PS3 vs PC?

Xbox 360 és PS3 vs PC?

Figyelt kérdés

Hello! Mostanában mindenki azzal jön hogy a pc-je sokkal jobb mint egy mai ps3 vagy xbox 360. Mondjuk vegyünk egy quad core-t 3 ghz-en, 8 gb ram-ot és mondjuk egy gtx 460-at

ez elvileg sokkal de sokkal jobb sőt többszörösen felül kellene múlja kellene múlja a két konzolt de egy valamit nem értek, akkor, hogy a francba nem megy pl a bf 3 vagy crysis 2 vagy egyéb ilyen nagy gépigényű játékok rajta full hd-n 1920x1080-on amikor a ps3-on simán elmegy egy sokkal nagyobb hd tv-n is? Kösz a válaszokat

2012. ápr. 28. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
erre azt szokták mondani kanapéból vagy székből akarsz játszani amúgy a én pc választanám több komolyabb dolgot intézhetsz vele mint egy konzollal :D és gépvásárláskor oda kell figyelni amúgy a gtx 460 nem rossz egy i5 és i7 párosként amúgy most néztem a AMD-t is olcsóbb valamelyik játéknál jobban teljesít, és amúgy a XBOX360 és PS3 gyengébb grafikai teljesítményt ad pl BF3 PS3 olyan mint a LOW beállítás pc-n :d
2012. ápr. 28. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Azért van, hogy a sokkal kisebb hardverű konzolokon jobban futnak a játékok mint egy sok száz ezres PC -n, mert mígy konzolból van 2 db fajta, PC -ből millió meg egy. Sokkal könnyebb konzolra optimizálni a játékokat mert ugye ahogy írtam, abból 2 van.
2012. ápr. 28. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
23%

Azért mert foscsi és csak simán felskálázza a képet a led tévé meg szépen világít :D ?

Van mindkettő, pc-nek szebb a grafikája.

Meg a képernyőtől való távolság sem mindegy. Fél méterről minden kis pixel szélt látsz a monitor előtt, még 3 méterre a tévétől a kanapén minden kap egy természetes anti aliasingot :D

Rákötöttem monitoromra is, sírva is fakadtam a legújabb játékok grafikájától.

2012. ápr. 28. 22:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Aha, de konzolt akkor is érdemesebb venni, én már 2-3 éve újítom a gépet pl most vettem bele egy új vidikarit és alig telt el fél év és már úgy lejött az ára az egyel nagyobb szériának hogy nem hiszem el... és konzolok ahhoz képes vagy 6 évesek semmit nem kellett újítani rajtuk és mégis elég szép a grafika
2012. ápr. 28. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert (ahogy írták) adott a hardver. A fejlesztők tudják hogy PONTOSAN min kell futnia amikor konzolra írnak. PC esetében erről szó nincs, rengeteg féle konfig létezik. Az meg persze a másik hogy a legtöbb fejlesztő nem is töri magát ilyen téren hisz fogják a konzolos verziót, tele pumpálják olyan vackokkal ami konzolon nem létezik és csá.

Ezért is van hogy mondjuk meg PS3-on "fullon", PC-n meg nem.

Amúgy ha csak játék a cél akkor igen érdemesebb konzolt venni, bár én magam is PC párti vagyok.

ui:" gépvásárláskor oda kell figyelni amúgy a gtx 460 nem rossz egy i5 és i7 párosként amúgy most néztem a AMD-t is olcsóbb valamelyik játéknál jobban teljesít"

Ezt í kedvemért írd már le magyarul is....

2012. ápr. 28. 23:50
 6/9 anonim ***** válasza:
a pc mindig ilyen fejleszteni kell vagy egyszerre sok pénz és a legbrutálabbat és akkor 2-3 évet kibir :D
2012. ápr. 29. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindennek van előnye, és hátránya.

Konzolok: Nem kell telepíteni a játékokat (a legtöbb esetben), TV-re kötve is jól használható, nincs belőle 1000féle, 6-7 évente adnak ki újabbakat, így nem kell folyton cserélgetni, valamint az, hogy a mostani játékokat konzolra optimizálják. Illetve hogy sokkal olcsóbb. Egy használt xbox360 30e ft-ért beszerezhető, és viszi az új játékokat. Ki tud olyan gépet összeállítani ennyi pénzből, ami minimumon is visz pl. egy olyan játékot, mint a Battlefield 3? Hátránya pedig, hogy játékon kívül másra nemigazán használható.

PC: Nem csak játszani lehet vele, jobb a grafikája, a játékok irányítása testreszabható (sok konzolos játéknál nem), nem tudnak kitiltani az egész internetről, mint pl. xbox 360 esetén (Mert ugye ott az XBOX LIVE az internet), valamint egyszerűbb a tört játékokat crackelni. Sajnos hátránya az, hogy kb 1 évenként fejlesztgetni kell, vagy megvenni a legerősebb hardvereket, és akkor jó lesz kb. 3-4 évig

2012. ápr. 29. 17:52
 8/9 anonim válasza:
A PC nagyon adja de a ps3-ra vannak olyan exclusive játékok mint uncharted, gran turismo 5 vagy mondjuk a god of war 3 én a helyedben gondolkodnék a ps3-on de a PC is remek .
2012. ápr. 30. 18:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen de tudtom szerint a ps3 már nem törhető így felesleges, mert játékokat sem fogok venni, mert 10 játék árából kijön egy új gép... Köszönöm a válaszokat
2012. máj. 1. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!