Xbox 360 és PS3 vs PC?
Hello! Mostanában mindenki azzal jön hogy a pc-je sokkal jobb mint egy mai ps3 vagy xbox 360. Mondjuk vegyünk egy quad core-t 3 ghz-en, 8 gb ram-ot és mondjuk egy gtx 460-at
ez elvileg sokkal de sokkal jobb sőt többszörösen felül kellene múlja kellene múlja a két konzolt de egy valamit nem értek, akkor, hogy a francba nem megy pl a bf 3 vagy crysis 2 vagy egyéb ilyen nagy gépigényű játékok rajta full hd-n 1920x1080-on amikor a ps3-on simán elmegy egy sokkal nagyobb hd tv-n is? Kösz a válaszokat
Azért mert foscsi és csak simán felskálázza a képet a led tévé meg szépen világít :D ?
Van mindkettő, pc-nek szebb a grafikája.
Meg a képernyőtől való távolság sem mindegy. Fél méterről minden kis pixel szélt látsz a monitor előtt, még 3 méterre a tévétől a kanapén minden kap egy természetes anti aliasingot :D
Rákötöttem monitoromra is, sírva is fakadtam a legújabb játékok grafikájától.
Mert (ahogy írták) adott a hardver. A fejlesztők tudják hogy PONTOSAN min kell futnia amikor konzolra írnak. PC esetében erről szó nincs, rengeteg féle konfig létezik. Az meg persze a másik hogy a legtöbb fejlesztő nem is töri magát ilyen téren hisz fogják a konzolos verziót, tele pumpálják olyan vackokkal ami konzolon nem létezik és csá.
Ezért is van hogy mondjuk meg PS3-on "fullon", PC-n meg nem.
Amúgy ha csak játék a cél akkor igen érdemesebb konzolt venni, bár én magam is PC párti vagyok.
ui:" gépvásárláskor oda kell figyelni amúgy a gtx 460 nem rossz egy i5 és i7 párosként amúgy most néztem a AMD-t is olcsóbb valamelyik játéknál jobban teljesít"
Ezt í kedvemért írd már le magyarul is....
Mindennek van előnye, és hátránya.
Konzolok: Nem kell telepíteni a játékokat (a legtöbb esetben), TV-re kötve is jól használható, nincs belőle 1000féle, 6-7 évente adnak ki újabbakat, így nem kell folyton cserélgetni, valamint az, hogy a mostani játékokat konzolra optimizálják. Illetve hogy sokkal olcsóbb. Egy használt xbox360 30e ft-ért beszerezhető, és viszi az új játékokat. Ki tud olyan gépet összeállítani ennyi pénzből, ami minimumon is visz pl. egy olyan játékot, mint a Battlefield 3? Hátránya pedig, hogy játékon kívül másra nemigazán használható.
PC: Nem csak játszani lehet vele, jobb a grafikája, a játékok irányítása testreszabható (sok konzolos játéknál nem), nem tudnak kitiltani az egész internetről, mint pl. xbox 360 esetén (Mert ugye ott az XBOX LIVE az internet), valamint egyszerűbb a tört játékokat crackelni. Sajnos hátránya az, hogy kb 1 évenként fejlesztgetni kell, vagy megvenni a legerősebb hardvereket, és akkor jó lesz kb. 3-4 évig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!