Erre a gépre felesleges leszednem az nfs Runt-t?
Figyelt kérdés
Intel (R) 3.0Ghz processzor
2Gb ram DDR2
Nvidia Gforce 9800 GT 1GB
Ascorck 1600DVI ALAPLAP
Mert elméletileg nekem még minimumon sem menne de a dirt 3 nál is azt írta h minimumon akadozni fog ehelyett fullon 20fps el ment...
Ebből gondoltam,hogy azért hátha jól össze van rakva a játék és menne mert a dirt 3 van oylan szép mint a run.
Szerintetk ?
2012. ápr. 28. 11:20
1/4 anonim válasza:
A proci kevés lesz a Run-hoz. Elsőgenerációs kétmagos (D935)+Radeon4850-nel játszhatatlan volt kisebb felbontáson is.
2/4 anonim válasza:
szerintem az! nekem 4gb ram,1gb gt440 ddr3,600as táp stb igaz 1920x1080ba toltam de minimumon..mert lassult
3/4 anonim válasza:
ajánlom a driver sanfransiscot szebb mint a run jobb a motorja és talán az rendesen menni fog
4/4 anonim válasza:
pont h csak a procid felel meg neki!! nekem e5700 van intel és a legjobb e kategoriában!! első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!