Miért írja ki azt a gép, hogy nincs lemez a meghajtóban, miközben van?
Figyelt kérdés
Írni szeretnék cd-re. Beteszem a gépbe és nem jelenik meg a "számítógép" helyen sem. Több lemez típust is próbáltam, újakat, régit is, a műsorosokat viszont lejátsza. Ez van most bent: TDK CD-RW 700 MB 4X-12X high speed rewritable. De raktam be DVD+RW-t arra is azt írja, hogy nincs lemez. Vadi újak, nem karcos egyik sem.2012. ápr. 27. 17:21
1/4 djhell válasza:
akkor nagyobb valószínüséggel meghajtó hiba - kisebbel oprendszer (virus stb..) hiba
de szerintem inkább a meghajtó a bibis (add oda másnak, hogy tesztelje le, ha ott megy és nálad nem akkor tudod mi a teendő) :)
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor a műsoros cd-ket sem olvasná.
2012. ápr. 27. 18:00
4/4 A kérdező kommentje:
Hp probook laptopban van, nem tudom így külön a típust.
2012. ápr. 27. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!