Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » VIA AC'97 Enhanced Audio...

VIA AC'97 Enhanced Audio Controller hangkártyám van és nem mükszik, miután újratettem a gépet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Újra raktam a gépet (XP Freedom egy rakás sz.., de elcseszte a gépet, mert mást nem enged fel telepíteni rá:S de sajna új gépre meg még nem telik ezért kéne a segítség) és integrált a hangkártyám. Egy csomó drivert leszedtem már, de nem működik. Valaki tudna nekem segíteni? Egyik kérdésben olvastam, hogy az alaplap márkája kell és a hivatalos oldalról le lehet tölteni hozzá a drivert, viszont nem hozza be az oldalt.:S Valaki tudna segíteni?

Alaplapom: ASRock P4VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)

2012. ápr. 25. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 25. 09:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Na ezzel van némi hang de az is zúg és csak a bal oldalin és nagyon nagyon halk hiába viszek fel mindent maxra, ja és ez is csak akkor ad hangot, ha elnémítom a mikrofont:S Valami ötlet?
2012. ápr. 25. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk minden más drivert sem ártana feltenni, legföképp a via4in1-t. Ennek új kiadása a via hyperion pro, ezt a via honlapján találod meg.

[link]

Ha az Xp freedom a hiba okozoja ahhoz nem tudok hozzászólni, mert azt sem tudom mi az.

2012. ápr. 25. 10:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a viaaudio-t, de elcseszte a gépet. Hogyan tudom uninstalálni?
2012. ápr. 25. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom uninstall, de milyen viaaudiot és honnan?
2012. ápr. 25. 11:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Ezaz, hogy nincs uninstal

Az oldalról amit írtál.

2012. ápr. 25. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Két cimet is irtam.
2012. ápr. 25. 11:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Ezt: [link]
2012. ápr. 25. 11:12
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mondjuk minden más drivert sem ártana feltenni, legföképp a via4in1-t. Ennek új kiadása a via hyperion pro, ezt a via honlapján találod meg."

Nem látok itt via audiot, neked a via hyperion csomag kell, mert az kell mindenhez (merevlemez, memoria, hálókártya, agp port) ha még nem tetted fel akkor ezzel kezd.

Még az is lehet hogy egyböl "megszólal" a gép.

2012. ápr. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!