Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek, jó az nCore...

Maresz 1229 kérdése:

Szerintetek, jó az nCore torrent oldal?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 24. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkor nem került pénzbe, ha hónap végén elérte a támogatás a 100%-ot. Néha ez nem történt meg, de a tulaj mégis az utolsó héten szabaddá tette.

Ilyenkor az küldhetett szabadon meghívót, akinek elég magas rangja volt (minimum 250GB feltöltés), és elég pontja. Ezt összehozni pedig több hónapos-éves meló is lehet.

Mindenki másnak pedig ugyanúgy ki kellett fizetni az 1500 Forintos támogatást ahhoz hogy meghívót és meghívási jogot kapjon. Aki be akart kerülni, az legfeljebb kifizette az egyik tagnak a támogatás árát, aki cserébe neki adta a meghívót.

Ráadásul a tulajcsere miatt már nincs szabad meghívási lehetőség hónap végén, és ez az SMS-ügy is komoly, nem kamu.

Tehát elenyésző azok száma, akik tényleg ingyen jutnak be.

2012. ápr. 27. 10:56
 12/17 anonim válasza:
0%
Csakhogy ez problémákat vet fel! Én is mondtam havernak hónapokkal ezelőtt, hogy bevinném, ha kifizeti a támogatást, de végül meggondoltam. PayPal-lal lehet fizetni... Az lenyomozható. Tudom-tudom, az nem egyszerű, sőt... csak hát létezett vala LX - avagy Elixir néven futó FTP, ahova befizettem. Mivel kényelmes voltam, ezért bankszámláról utaltam. Miután LX-et a hatóság lekapcsolta azt mondtam, jó, majd lesz másik. Cirka 1(!) év múlva jött először levél, hogy menni kéne Veszprémbe tanúskodni az ügyben. Akkor elmásztam, azt mondták felveszik a jegyzőkönyvet, és annyi. Kikérdeztek, és mentem haza. 1 év múlva ugyanoda jött a bírósági idézés... Sokan voltunk. Ott is tanúskodni kellett. Haver még mindig röhög rajtam, mert ő fiktív adatokkal postai piros csekken fizetett... Itt azonban erre nincs lehetőség. Még sms hagyján, mert azt lehet úgy, hogy nem a te telód, nem a te sim-ed. De akkor azt keresik meg egy buktánál, akinek a tulajdona... Szóval én biztos nem fizetnék semmilyen elektronikus úton, és mivel itt csak ez van, hát b@sszák meg. Legjobb lenne le is lépni, szerintem innentől csak idő kérdése a bukta. Mert hogy most a hatóság is reggel az tuti. Ennyi.
2012. ápr. 27. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:

utolsónak:

ne terjessz rémhíreket,te hülye majom!

2012. ápr. 27. 13:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Figyi én regisztráltam hidd el megéri!Én is fizettem,de ha elküldöd az sms-t akkor nem csak arra hanem az nCore-ra is bejutsz!Plusz még egy oldal csak az nem tom mi!
2012. ápr. 27. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is van Ncore-om, és ott már már szinte szájbarágósan írják le, hogy a regisztráció NEM kerül pénzbe, ha valaki úgy dönt, hogy meghív akkor bekerülhetsz, máshogy nem. Esetleg, én nem így kerültem be, de azért leírom. Volt szabad regisztráció is, rá is klikkeltem, de azt hittem, hogy ez kamuoldal, de még a mai napig megvan az a rendszer által küldött meghívó, csak nem használtam. De aki akar meghívót szerezni annak javaslom a torrentkereső.hu oldalt (ékezet nélkül írva, csak azért írtam így, mert nem engedte kiírni), ott lehet kérni, aztán vagy ad 1 ember vagy nem, de cserélgetni is lehet ott a meghívókat.
2015. jan. 10. 14:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja és még valami. .cc nem pedig .com vagy .hu, utóbbi 2 (.com, .hu vagy egyéb más oldal) KAMUOLDAL, és különben aki olyan hülye, hogy pénzért bárhova is regisztrál, az így járt, de még egyszer mondom NEM FIZETŐS az ncore-ra való bejutás. #12/15-ös válaszolónak: az valószínűleg 1 kamuoldal lehetett, hát aki nem figyel benyelhet ilyen bakikat.
2015. jan. 10. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:
[link] Itt van le van írva, a szájbarágóssággal kicsit túloztam, de nem csak 1 helyre van az ncore-on leírva. Ja amúgy van aki tényleg igazi meghívót pénzért árul.
2015. jan. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!