Milyen volt az "átlagos PC" 2011-ban?
legutobb is válaszoltam de nem értem mit akarsz!!!
ha pc-t akarsz akk add meg a keretet és öszerakunk egyet iponról!
2011-ben, nem ban...
Átlagos pc meg olyan 50-100 ezer forintból kijön.
És azért átlagos, mert például újabb játékok sehogy, vagy csak átlagosan futnak rajta.
És átlagosan lehet használni átlagos dolgokra, átlagos teljesítménnyel.
Most arra vagy kíváncsi, hogy a 2011-ben futó PC-k milyenek voltak, vagy a 2011-ben összerakott gépek milyenek voltak?
Beleszámítanak a vállalati gépek (multik, önkormányzatok, hivatalok, építészek, grafikusok), vagy csak az otthoniak?
Nekem pl. milyen az átlagos PC-m, ha a májusig egy 2.6+-os barton procim volt egy HD3650 videókártyával, utána meg lett egy core i5-2500k külön videókártya nélkül, emellett a munkahelyem egy alap kétmagos poroci, megint alaplapi videóval? És otthon van még egy i3-as laptop... Kicsit pontosabban tedd fel a kérdést!
ha elég neked a 136x768-as felbontással alacsony fps a játékoknál, akkor talán a 70 ezer forintos gép is elég
de evvel az újonnan megjelenő játékok egyre nehezebben fognak elfutni
Nem ár!!!! Teljesítmény!!!!!!!!!!!!!
Ha még egy ár jön, azt jelentem, mert nem ÁR kell nekem!!!!!!!!!!
oké
ez egy alap gamer konfig: amd 960t proci, 6870-es, vagy 6950-es vga, 4 giga ram, hozzá még alaplap, táp, ház, vinyó, optikai meghajtó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!