Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy kell beállítani, hogy ne...

Hogy kell beállítani, hogy ne csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Korábban egy elég fura internetről letöltött Office volt a gépemen. Szereztem egy 2007-es Microsoft Office-t, és felraktam a gépre. Egy ideig mindkettő rajta volt a gépen, aztán egy helycsinálási rohamomban letöröltem a régit.

Most, ha megakarok nyitni egy .doc-ot vagy .docx-et kirak egy kis táblát a Windows, hogy: A Windows nem tudja megnyitni ezt a fájlt: File.docx

A winnek tudnia kell milyen program hozta létre.

Utána lehet választani, hogy vebes szolgáltatással keresek hozzá programot vagy kiválasztom a listából.

Ha kiválasztom a listából az új Office-t akkor megnyitja simán. Ugyan ezt csinálja, ha olyan doc-ot akarok megnyitni amit már az újjal csináltam a régi letörlése után.

Mit csináljak, hogy ne csinálja ezt?

2012. ápr. 23. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Bepipálod azt, hogy mindig a kiválasztott programmal nyissa meg az adott típusú fájlokat.
2012. ápr. 23. 17:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. ápr. 23. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!