Hogy juthatok Bithorlo meghívóhoz, ha nincs ismerősöm, akinek lenne?
Ó,ezt nem tudtam. Azt gondoltam, aukciós oldalon lehet meghívóra licitálni, de sajna nem találtam.
Köszi a válaszokat!
Aljas,gerinctelen dolog torrent meghívót pénzért árulni.Homlokegyenest ellenkezik a torrentezés ideológiájával.Szinte az összes trackeren kizárás jár érte.
Már az smsreget is nagyon sokan elítélik,bár ez még megérthető,hiszen az oldal üzemeltetőinek is pénzbe kerül a szerver fenntartása.
Legalább tíz nagyobb trackeren fenn vagyok(igaz nem csak magyarok),és a kisebbekről nem is beszéltem,amik lassan megszűnnek inaktivitás miatt.Soha a büdös életben nem fizettem egyetlen fillért sem meghívóért.Ja és fenn voltam az independence-en,az indeepen,a spyriten,a bitlove-on és a bitmusicon is,amíg be nem zártak.
regisztrálhatsz ezekre,most csak itt van freereg:
ztracker.hu
bladeside.eu
teracod.hu
carpathians.hu
Nem túl nagyok,de kezdetnek nem túl rosszak.
Ünnepek környékén szoktak kinyitni a nagyobbak(persze nem az ncore vagy a bithumen,azok sosem),olyankor érdemes megnézni őket.Friss infokat találhatsz általában itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!