Victoria!!! kérdése:
Miért van az, hogy a Sims 3-ba az állataim teljesen "elvannak kenődve"? Már 3-szor letöltöttem, de az állataimra még mindig nem lehet ráismerni. :/
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 13:05
1/5 anonim válasza:
Én Sem tom az egyik ost. társamnak is olyan és xp-je van.Nekem Windows 7 és itt működik.1 oldalról töltötted le vagy különbözőről?
2/5 A kérdező kommentje:
mindig más oldalról próbálkoztam. amúgy nekem is win7-em van.
2012. ápr. 23. 22:14
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg a géped nem megfelelő a játék "igényeinek." Értem ezalatt, például a videokártyádat. Vagy kevés a hely a gépeden és még sorolhatnám. Másfelől, ha letöltötted vállalnod kell ezt is, hogy esetleg nem működik rendesen. Én az Ncore-t ajánlom, onnan töltsd le...bár nem azt mondom, hogy tuti jó, mert én az összes simset, megkaptam ill. megvettem. De vannak barátaim akik onnan szedték le és működik.
Ja igen, az hogy XP vagy Win7 szerintem nem számít! Remélem segítettem!
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálom onnan letölteni.:)
2012. ápr. 24. 14:57
5/5 LunaLovegood válasza:
én az összeset az nCoreról töltöttem le, úgyhogy én is csak azt tudom ajánlani az állatok pedig... hát nem is tudom csak az állatok vagy más is...mert ha csak az állatok,akkor különös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!