Ádám_111 kérdése:
Megéri frissíteni a telefon szoftverét?
Figyelt kérdés
Van egy SE Xperia x8 -am és most 2.1-es android van rajta! Egy gsm boltban frissítenék 2.3.7-re 3000 Ft-ért! De teljesen magyar ugyan úgy 3D galéria minden! Megéri szerintetek?2012. ápr. 21. 17:33
2/10 A kérdező kommentje:
Hát elvileg gyorsabb lesz és több minden megy rá programok illetve játékok terén.
2012. ápr. 21. 18:53
3/10 anonim válasza:
Hagyjuk már! Persze, hogy megéri Eclairről Gingerbreadre frissíteni!
De szerintem ezt otthon is megteheted, ingyen.
4/10 anonim válasza:
Ingyen éri meg. Otthon is meg tudod csinálni...
Az egész munka nem ér 800 Forintot sem. Kb. 30 perc alatt megcsináltam másodjára, nem kell hozzá nagy jártasság.
5/10 anonim válasza:
Megéri.
De nem érdemes fizetni érte, magadnak is megtudod csinálni, elég jól le van írva néhány fórumon. És igen minden magyar marad.
Én is magamnak csináltam, nekem GinderDx 2.3.7-es rom van fent rajta. Itt olvasgass:
itt vannak romok:
(sokkal bonyolultabb elsőre olvasva , mint amilyen igazából...)
6/10 A kérdező kommentje:
Huh, ez tényleg nagyon bonyolult! És milyen romokat tudok feltenni ami xperia launchert használ?
2012. ápr. 22. 16:20
7/10 anonim válasza:
Bármilyen romra rakhatsz bármilyen launchert. Csak van egy, amit gyárilag használ, de én is lecseréltem... Marketről telepítesz másikat, ha akarsz.
8/10 A kérdező kommentje:
De megéri az a 3000 ft?
2012. ápr. 24. 17:09
9/10 anonim válasza:
"Ingyen éri meg. [...] Az egész munka nem ér 800 Forintot sem."
"De nem érdemes fizetni érte, magadnak is megtudod csinálni"
Ketten is leírtuk...
Nem éri meg!
10/10 A kérdező kommentje:
Tényleg!:) Köszi!
2012. ápr. 25. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!