Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indul ujra a telom?

Miért indul ujra a telom?

Figyelt kérdés
tegnap kaptam és ma már 3x ujraindult. lehetséges azért mert nemsütöttem ki az aksiját? :/ lécci segítsetek..remélem nem lesz szar mostmár mindig..egy órája megint rátettem a töltőre de hiába nem netezek rajta akkoris elsötétül a kép és ujraindul:(

2012. ápr. 21. 13:40
 1/3 anonim válasza:
érintkezés probléma is lehetséges :/ lehet egy gyári hibásat fogtál ki. De merítsd le teljesen, aztán töltsd fel teljesen! A kisütés már csak azért is fontos, mert azzal megnő az aksi egy töltéssel való üzemideje!
2012. ápr. 21. 13:45
 2/3 A kérdező kommentje:
és ha nem merítem le és ugy töltöm nagyon sokáig? úgy nemjó?
2012. ápr. 21. 14:05
 3/3 anonim válasza:
Az a lényege, hogy teljesen lemerüljön!!! K.O. Kampetlegyen, és utána töltöd fel teljesen! Ahogy te mondod, csak tölteni, úgy nem jó!! Az nem kisütés! Ezzel kihagyod az első lépést!! Próbáld meg amit mondtam, és ha utána is kikapcsolgat, vidd vissza, elvileg garanciás is, vagy nem??
2012. ápr. 22. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!