Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kinek meddig tartott legtovább...

Kinek meddig tartott legtovább a Windows-a? Hány hónap telt el, mire újratelepítettétek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

winXP prof. 3 év.

ennyi idő után is gyorsan felállt a rendszer, nem akadt, nem szaggatott.... persze lassabb volt, mint közvetlenül telepítés után, hiszen felkerültek a driverek, és egyéb dolgok, de jelentősen nem lassult 3 év után sem.

karbantartás, vírusellenőrzés ennyi a titka..

2012. ápr. 19. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és a 3év után platformot váltottam, így szükségszerűvé vált egy új oprendszer használata. Bírta volna még az előző tovább is...
2012. ápr. 19. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Win XP prof. 2002 -es. 2008-ban volt utoljára újratelepítve.
2012. ápr. 19. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel nekem driverekkel és programokkal az újratelepítés 10 perc így nem számolgatom, de évekig bírta az XP is és a WIN7 is...
2012. ápr. 19. 16:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyjából 2 év. Ez is csak azért, mert viszonylag sűrűn cserélgetem a hardvereket, így 2-3 évbe biztosan beleesik egy platform váltás vagy egy HDD csere. Az utolsó rendszerem most lenne 2,5 éves (nem volt semmi bajom vele), ha nem vettem volna fél éve egy SSD-t. Ismerek olyan fazont, aki azt állítja, hogy fél évente újra kell telepíteni, mert kb annyit bír egy oprendszer (vagy inkább valamit nagyon rosszul csinál). :D
2012. ápr. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!