Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Csilingelő hang. Mi ez?

Csilingelő hang. Mi ez?

Figyelt kérdés

Ezt úgy képzeljétek el, hogy egyszer csak gépezek. A hangfal be van kapcsolva van amikor közben hallgatok zenét vagy nem, de ez lényegtelen. Egyszer csak elindul egy csilingelő hang a hangfalból. Azt csináltam, hogy kiléptem mindenből amiből csak lehet semmi nem volt a tálcán, se az óránál. Újraindítotam a gépem, utána elhallgatott. Az hogy vírus az kizárt! Van vírusírtóm Avira Antivirrsonal. Multkor nagyon megijedtem tőle, olyan hírtelen jött. Már hangfelvételt is csináltam róla.

14/L

2009. jún. 20. 13:47
 1/6 A kérdező kommentje:
Hopp, rosszul írtam: Avira Antivir Personal.
2009. jún. 20. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Na nekem most ugyanez van

Semmi nincs elinditva..És itt zenél a gép:D:D

Vagy nem tom,de már naon idegesítő:D Ilyen csilingelő hangot ad ki mintha valaki zongorázna!

minden le van állitva és tuti nem virus

2009. jún. 20. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Inditsd ujra a géped,nekem most az segített
2009. jún. 20. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen egyszer volt... Hazajöttem este. Megy a gép. És valami fura zajt hallok. TV kikapcs, winamp kilép. és vár. És megint hallottam...

pár perc után vettem észre, hogy az MSN főablakának alján egy kis flash reklám zörög...

2009. jún. 20. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
aha ismerős :D ..ilyenkor célszerű a Feladatkezelő (ctrl+alt+del) Folyamatok tabja alól a felhasználói (szóval nem SYSTEM és nem Hálózati) folyamatokat bezárogatni, amelyiknél elhallgat, ott a hiba.. utána indíts újra mer lehet hogy leállítottál valamilyen biztonsági alkalmazást is előtte
2009. jún. 20. 17:10
 6/6 anonim válasza:
A géped nem azért csilingel mert valaki távolról vezérli, meg vírusos, vagy egy program miatt, hanem azért mert az erősítő/aktív hangfal nem egy földpotenciálon van, az az nem egy fázison. Ezt úgy tudod orvosolni, hogy ha pl.: laptopod van akkor akkumulátorról használod, ha pedig "házas" géped van, vagy nem akarod aksiról járatni a gépet akkor veszel egy Di-Box nevezetű kütyüt, és ez megfogja oldani a problémádat, vagy szimplán leveszed a hangerejét az erősítőnek/aktív hangfalnak és akkor olcsóbban megúszod.
2013. dec. 18. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!