Mucu55 kérdése:
Hogy lehet lementeni a pl facebookon vagy mind1 hol az oldalon lathato képet . HELP?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 16:24
1/15 A kérdező kommentje:
sokszor lattam olyat le vantmentve pl oldalakra felteve mert vicces ....... én olyat hogy tudom lementeni?
2012. ápr. 18. 16:25
2/15 anonim válasza:
Katt a képre jobb egérgombbal, és kép mentése más néven.Kiválasztod a letöltés helyét és kész
3/15 A kérdező kommentje:
nem képet hanem az egész oldalt mármint PL adtalapom facen az egész képet lementeni ... ne mcsak simán egy képet hanem amit az egész monitor mutat :D(nem facemat akarom)
2012. ápr. 18. 16:34
4/15 A kérdező kommentje:
PLS sürgős rem. megértettétek mire gondolok ...
2012. ápr. 18. 16:47
5/15 anonim válasza:
Print screen billentyűt lenyomod, az képet készít a képernyő tartalmáról. Ezt egy Paint munkalapra beilleszted, majd elmented
6/15 A kérdező kommentje:
megnyomtan a Prt Scr - t de semmi nem történt ....
2012. ápr. 18. 17:21
7/15 anonim válasza:
Ha lenyomod, az az egyik fele (lenyomod a gombot, és a kép a vágólapra kerül). Leírtam a másik részét is. Megnyitod a Paint-et, majd beillesztést csinálsz: jobb klikk/beillesztés vagy CTRL+V.
8/15 |Orfeusz| válasza:
Nyomj print screen-t, ez a vágólapra rakja a képet. Ezután nyiss meg egy képszerkesztőt (pl Paint) nyomj ctrl+V-t és ottvan :D
9/15 A kérdező kommentje:
a print screen = Prt Scr ???,
2012. ápr. 18. 19:15
10/15 anonim válasza:
Igen, de csak egy gomb van ami lehetne. Van akinél ki van írva, van akinél csak rövidítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!