Szimpor kérdése:
Mi az az érvénytelen fájlforma tulajdonképpen?
Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem írni wordben valamit, amit elmentettem a pendriveomon. Ma megnyitottam volna, de azt írja ki, hogy érvénytelen fájlforma. Elkezdtem írni valami mást, elmentettem, megnyitnám, az is érvénytelen fájlforma. Van még más csomó word fájl a pendriveomon, azok normálisan működnek. Mi történik? Segítség!#Word #érvénytelen fájlforma
2012. ápr. 18. 14:38
1/2 anonim válasza:
a Wordből milyen fájlformátumban mentetted el?
(Microsoft Word, vagy Libre Writer stb..., mi a dokumentum fájlkiterjesztése?)
2/2 anonim válasza:
a pendrive-ot, szabályosan ("ahogy a nagykönyvben meg van írva") távolítottad el, vagy csak egyszerűen kihúztad a Word dokumentum mentése után?
(mert ha nem volt szabályos eltáv, fájlsérülés lépehetett fel és azoknak az adatoknak már annyi...) esetleg segíthet ez a program, de csak nagyon hallvány a remény a javításra: Easy Recovery Professional: Data Recovery moduljában, (helyreállítja a sérült Microsoft PST, OST, DBX, DOC, XLS, MD, PPT fájlsérüléseket és ZIP archivumokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!