Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek meik a jobb a...

Szerintetek meik a jobb a World of Warcraft vagy a Metin2?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
WOW
2012. ápr. 17. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
65%

Egyértelműen a WoW.

Grafikai és tartalmi szempontból és oda veri a wow a m2-t.

Arról nem is beszélve hogy m2 az idegesítő 10-12 évesek gyűjtőhelye.

2012. ápr. 17. 21:11
 3/13 Alfa_progger ***** válasza:
51%
WoW.... a wow tele van szép helyekkel, instákkal, PvP mapokkal, küldetésekkel. A metin 2 egy olyan game amiben semmi élvezhetőség nincs sem grafikailag, sem máshogy, egyszóval unalmas
2012. ápr. 17. 21:11
 4/13 anonim válasza:
WOW! a metin egy wow koppintás és egy elörtetett szar!
2012. ápr. 17. 21:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi hogy mindenk a WOW ot tartja jobbnak mert van 3 g*ci ismerősön akik nem képesek belátni hogy a WOW jobb mind a Metin2
2012. ápr. 17. 21:38
 6/13 anonim válasza:
Szerintem Metin2,Wow(Nem szeretem az olyan jatekokat amiben minden fele szorny van ami a valosagban nem talalhato meg marmint nem is hasonlit ra ileyn pl:Cabal na es persze a wow)
2012. ápr. 17. 21:50
 7/13 anonim ***** válasza:

Kinek melyik tetszik.Nem tagadom hogy a WoW többet nyújt minden téren,de az MMORPG-k egy virtuális világról szólnak.Na most ha ez a "világ" valakinek egyszerűen nem jön be,nem szereti a légkört,akkor nem tudja élvezni a játékot.

Szóval a barátaidnak sorolhatod ahogy akarod miért jobb a WoW,mivel nyújt többet,mit tud amit a másik nem.Ha a játék világa,légkőre egyszerűen nem jön be nekik jobban bejön nekik a másik akkor hiába.

Csak mert a WoW sokmindenben többet nyújt mint más MMO nem jelenti hogy mindenkinek kötelezően jobbnak is kell tartania mint mást.

Mindenki azt tartja jobbnak ami tetszik neki.Nem a Star Trek-ben vagyunk egy BORG kollektívára csatlakoztatva hogy mindenkinek ugyan azt kell gondolni mindenről.

Mielőtt valaki vérszemet kapnak,nem a Metin 2 védelmére írtam én is a WoW-ot tartom jobbnak de nem azért mert többet nyújt hanem egyszerűen lenyűgöz a WoW világa jobban mondva a Warcraft világa sok más MMO világával együtt.A Metin 2 világa nem,de ettől még lehet van akinek az tetszik.Például a WoW mellett nekem még tetszik a Regnum Online világa is.Ez az MMO sokaknak nem kelti fel még csak az érdelődését sem,nem mondom hogy ok nélkül,nem nagy durranás de nekem tetszik ez is például.De a Metin 2 nem és a Runes of Magic sem például ezért ha valaki megkrédezné tülem melyik a jobb Runes of Magic vagy Regnum Online,azt mondanám Regnum Online és akárhogy sorolhatnák nekem hogy hát de a RoM ezt is meg azt is tujda szebb is meg jobb is meg,meg,meg...Most mit lehet tenni.Ha egyszer nem hát nem.

2012. ápr. 17. 23:04
 8/13 A kérdező kommentje:
De ők még ki sem próbálták a WoW-ot de szerintem nem is fogják mert még azt se tudják hogy honnan kell leszedni meg hogy mik a patch-ek
2012. ápr. 17. 23:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha választani kell akkor inkább egy kiadós szex az asszonnyal :/

Amúgy a wow, a metin az egy hát... öhmm... egy darab kenyér emésztés után...

2012. ápr. 18. 01:48
 10/13 anonim válasza:
A World of Warcraft azért is jobb a Metin 2-nél, mert a metin 2 zenéket, videókat, minden féle szarságot feltölt a gépedre.
2012. ápr. 18. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!