Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » C/Windows/temp/_avast_ mappába...

C/Windows/temp/_avast_ mappában talált vírust a kereső, megnyitom a mappát és nincs ott semmi, akkor most mi van?

Figyelt kérdés

víruskeresővel már vagy 5x végigfuttatam vizsgálatot, mind az 5x karanténba helyeztem, mégis mindig kiírja h ott van

Mi a teendő?

2012. ápr. 14. 23:20
 1/2 anonim válasza:
Azért nem látod a Temp mappában a vírust mert az alapból egy rendszermappa amit a windows elrejt. Vagyis az egy rejtett mappa rejtett file-okkal. De ha megjeleníted a mappa tartalmát akkor simán törölheted az egész mappa tartalmát mert azt csak a Windows gyorsítótárként használja... Ezt úgy teheted meg hogy belépsz a sajátgépbe ott C meghajtó,felül eszközök fülre katt,és ott a mappa beállításai,utána nézet,és ha jobb oldalt lehúzod a csúszkát akkor látsz egy olyat hogy: rejtett fájlok és mappák megjelenítése és elrejtése,ott alapból az elrejtésnél van kijelölve,kattints a megjelenítésre és utána alkalmazd. Okézd le és utána keresd meg megint a Temp mappát és töröld az egész tartalmát,és eltünik a vírus... Még megjegyzés képpen annyit hogy csak úgy töröld a Temp mappa tertalmát miután minden futó programot bezártál! Mert ha nem akkor nem tud mindent törölni. Sok sikert!!! :)
2012. ápr. 15. 01:30
 2/2 A kérdező kommentje:

win 7-en nem találtam az eszközök fület -.-, és ezért csak simán kitöröltem a z _avast_ mappát.

Azóta nem jelez a víruskereső, úgyhogy köszi a segítséget! :)

2012. ápr. 15. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!