Minek a jele/ minek a jelzése?
Figyelt kérdés
Egy sötétrózsaszín négyzet, ami egy kissé el van fordítva. Sajnos a jelre nem emlékszem ami még a négyzeten belül van, sem a kiírásra, ami a környékén esetleg előfordul. Erről még annyit tudok, hogy ez a ,,logo+ többnyire játékoknál fordul elő.2012. ápr. 14. 16:32
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
A képen a jobb alsó sarokban lévő szerint van elfordítva.
2012. ápr. 14. 16:40
3/9 anonim válasza:
ez eddig amit találtam
de szerintem ez nem az...
esetleg nem emlékszel úgy mégis melyik vagy milyen fajta(autos,lövöldözős) játékban láttad?
4/9 A kérdező kommentje:
Ennél azért világosabb jelzés volt. Sajnos nemgazán. Több féle játéknál is előfordult a jelzés. Azthiszem a négyzet körbe volt ,,színezve" fehérrel.. a játék, ami hirtelen eszembejut pl. Van egy wc, ami jobbra balra mozog, és abba kell beledobni. Letölthető verziója is van ezeknek a játékoknak.
2012. ápr. 14. 17:31
5/9 anonim válasza:
szóval internetes játékban voltak ezek ?
6/9 anonim válasza:
pee monkey játékhoz hasonló?
egyébként még csak hasonló jelzést sem találtam
7/9 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 23. 22:23
8/9 anonim válasza:
Hát én el sem tudom képzelni, persze lehet, hogy csak azért, mert ilyen tartalom gazdag játékkal nem szoktam játszani. De valami rombusz alakú logó rémlik, de úgy emlékszem abban valami róka van.
9/9 A kérdező kommentje:
Én sem pont erre a játékra céloztam, de őő.. ennek a játéknak ugyanolyan logója volt, mint a többinek... szval... a lényeget tükrözi... de... előfordulhat hogy akár még egy róka is volt benne...
2012. ápr. 30. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!