Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megnézni hogy...

Hogyan tudom megnézni hogy milyen billentyűket ütöttem le?

Figyelt kérdés
Természetesen szövegszerkesztőn kívül, és úgy hogy nem volt keylogger telepítve.így hogy nézhetem meg meg hogy az elöbb milyen billentyűket ütöttem le?

2012. ápr. 11. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Márpedig keylogger a kulcs.

Írhatsz természetesen sajátot keyloggert C++-ban, van rá példa neten és akkor biztos vírusmentes.

2012. ápr. 13. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
keylogger nélkül sehogy. ugyanis alapértelmezetten nincs olyan program a gépben, ami megjegyzi a billentyűleütéseket, ami meg megjegyzi, az értelem szerűen keyloggernek minősül. az más kérdés, h nem feltétlenül kell káros programnak minősülnie, sőt akár magadnak is írhatsz egyet
2012. ápr. 13. 11:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy keylogger a legjobb, csak gondoltam hogy a registry-ben vagy valahol a rendszerben van ami megjegyzi az azelött megtörtént eseményeket(ezzel együtt a billentyűleütéseket is).
2012. ápr. 13. 12:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként már írtam magmnak csak az elég fapados, és még nem vagyok annyira képzett hogy egy jobbat írjak.Természetesen letöltés után mindig jól átvizsgálom.
2012. ápr. 13. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a Golden Eye 4.5-öt.Szerintetek az jó, vagy tudtok ajánlani jobbat?
2012. ápr. 14. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!