Tudtok mondani olyan (gamer) laptopokat, amiben min 6gb ram van és 6magos? Jó videókártya is szükséges. Max. ár: 175. 000Ft.
6 magos procik elég ritkák, 4 magosat fogsz találni, de laptopon játszani nem valami jó és tartós dolog...
Elsődlegesen nem erre lettek kitalálva.
azon a max áron még dolgozz...
jó gamer laptopot tudnék ajánlani 10X(azaz tízszer) ennyiért...
:) Nem költök annyit egy gépre....
Én tudok gamelni laptopon, nekem jó és még hordozni is tudom.
Ha gamer laptopot nem tudok ajánlani, de élvezetes játékra valót igen.
Ugyan ilyen gépem van 4 magos i7-es procival, a videókártyája minden mai játékot highon visz.
Pl: NFS Shift 2 nekem minden maximumon megy 30-50 FPS-sel, Skyrim is maxon megy 40-60 FPS-sel, GTA 4 high-mediumon 30-45 fps-sel. Nagyon szeretem ezt a gépet, csak ajánlani tudom. Ez egy kétmagos proci, de sok asztali kétmagosnál erősebb. Ehhez a videókártyához talán még sok is ez a proci. 3000-rel drágább, mint 175.000, de talán ennyit megér. Remélem tudtam segíteni!
Ez nem rossz gép, annyi baj van vele, hogy a 2mag kevés és kicsi maga a laptop min17.3-as kéne.
De köszi, adtál egy oldalt.
Figyi, a 2 mag bőven elég mindenre, ezeknél a laptopoknál nem a processzor számít. Hidd el, van tapasztalatom e-téren. Ezek a 2-magos procik erősek, és a Turbo Boost segítségével 3GHz fölé mennek játék alatt.
Itt egy N7110, 17.3-as. Ez a proci még egy GT555M és egy GTX560M kihajtására is bőven elég! Ezek modern kétmagos procik, a több mag csak fölösleges hőt termel, ami nem igazán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!