Notebook vásárlás. Help?! További lent?!
Szeretnék hamarosan új gépet vásárolni. Lebeszéltek a netbook-ról pedig annyira tetszett de sokan ellenezték így mégis rendes notebook-ot közül válogatok. Kinéztem egy párat szerintetek melyiket érdemes ezek közül? Esetleg tudtok ajánlani. Fő kritérium: HDD min 320-500Gb-ig és 4GB RAM. Amilyen márkák szóba jöhetnek: HP, Samsung, ASUS, Dell
Max: 150ezerig
Gépek amiket eddig kinéztem:
Hát ezek közül a gépek közül azért a Samsung valamivel jobbnak tűnik, de úgy néz ki, hogy egyikhez sem adnak Windowst, úgyhogy jól nézd meg, mit veszel. :)
Mindegyik elég alapkategóriás, de a Samsungnak a processzora és a videókártyájának a teljesítménye is jobb. A HP videókártyája (6480G) sajnos nem sokat tud, viszont a Samsungban egész jó videókártya van, alacsonyabb grafikával egy-két újabb játékot is tudnál vele tolni, persze ha akarsz egyáltalán játszani. A másikkal játszani nem sok mindent tudnál.
Amúgy ha rám hallgatsz, veszel egy jó ASUS-t egy kicsit többért (pl. ezt: [link] és lesz egy jó géped meg Windowsod meg boldogságod. :)
Hát, a kettő közöl már inkább a Samsung. A HP-nek csak a felső kategóriás gépei (pl Probook sorozat) jók, az alsó kategória nem igazán.
Egy normális Dell vagy Acer laptoppal jobban járnál.
Tudom hogy egy kicsivel drágább de ha megnézed sokkal jobbak amiket a kérdő linkelt be nekünk. Ezzel lehet játszani is. Csak vigyázni kell nehogy túlmelegedjen (mint minden laposnál). Ha a helyedbe lennék akkor én ezt venném meg. Csak annyia baj vele hogy nem adnak hozzá operácios rendszert amit könnyen lehet orvosolni egy torrent oldalról leszedt win-el. Drivereket meg a www.dell.com/support on tudsz leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!