Mitől indul újra teljesen magától a számítógép? Ötletek, megoldási javaslatok?
Nekem is szokta csinálni.
Egyenetlen áramellátás...?
Napkitörés...?
Nekem meséltek egy Pauli nevű kutatorol, akinek a jelenleteben megbolondult minden berendezes. El is nevezték ról ezt a dolgot Pauli-jelenségnek. Én is elég sokszor Pauli-hatással vagyok a gépekre. Van, hogy csak oda kell hívni valakit, hogy nézze már meg, mi baj lehet, és az ő jelenlététől helyrejön a hiba.
Van, hogy órákig működik probléma nélkül (tegnap és tegnapelőtt is kb 5 órán keresztül ment, végül én kapcsoltam ki), de most alig akart elindulni, szóval nem hiszem, hogy az áramellátással van gond. A napkitörés és az emberi jelenlét se valószínű (utóbbi főleg azért, mert többnyire én ülök előtte és 1 hónappal ezelőttig semmi ilyen gond nem volt vele).
A túlmelegedés pedig végképp kizárható, hiszen a tegnap esti kikapcsolás óta most próbáltam először bekapcsolni, és 5 percen belül vagy 10x újraindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!