Tejeskeksz kérdése:
Miért lassult le a gépem?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra lelassult a gép, letöröltem minden fölösleges programot, nem fut rajta semmi fölösleges, de a gép mégis lassú. Próbáltam CCleanert, kicsivel jobb lett, de néha még mindig iszonyú lassú, feladatkezelőben ezt írta processzorhoz: Rendszer üresjárata:80-90, de a processzorhasználat mégis 90-100. Mi lassítja be ennyire?2012. ápr. 5. 14:18
1/4 anonim válasza:
Néz meg a feladatkezelőbe hogy mi az a program ami a processzort ennyire használja! Ha tudod hogy mi az és le tudod állítani akkor állítsd le!
2/4 A kérdező kommentje:
épp ez a gond, leállítottam volna de nem volt semmi ami ette volna a procit
2012. ápr. 10. 12:38
3/4 anonim válasza:
Akkor futtas le egy vírus keresést!
4/4 A kérdező kommentje:
spybot s&d-vel megvolt kész avirával most megy de nem volt ezelőtt semmi figyelmesztetés
2012. ápr. 13. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!