Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mac vs. PC? Most az árat ne...

Mac vs. PC? Most az árat ne nézzük

Figyelt kérdés

2012. ápr. 3. 20:46
 1/8 anonim ***** válasza:
A Pc és a MAC két külön világ.De döntöd el hogy melyiket akarod használni, ne mással döntesd el.
2012. ápr. 3. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Mire vs. Kell? Céllal vesz dolgokat az ember.
2012. ápr. 3. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
PC 4EVER :)
2012. ápr. 3. 21:05
 4/8 Gugu Gabor ***** válasza:
Pontosan, mire kell ez itt a nagy kérdés.
2012. ápr. 3. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én macbook air-t használok(pontosabban ilyen: [link] ezt vettem meg)és emellett van egy asztali gépem amin mandriva linux van és én a macbookkal nagyon megvagyok elégedve, szerintem jobb mint a PC és ezt úgy mondom hogy 1 évig win 7-et használtam!!!Persze ezzel nem fikázni akkarom a windowst mert tudom hogy testreszabhatóbb(legalábbis a win 7),több program fut rajta meg minden de nekem akkor is a Mac jött be.
2012. ápr. 3. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Az Apple Mac egy márka, a PC pedig nem. Ilyen egyszerű.
2012. ápr. 3. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:

A MacOS egy rendkívül letisztult,egyszerűen kezelhető,karbantartható,korlátok közé szorított operációs rendszer amit nagyon lehet szeretni és utálni is attól függően mire használod,mire akarnád.A Windows egy szintén egyszerűen kezelhető operációs rendszer,de elegendő szabadságot nyújt hogy bármilyen céllal használjuk ezért csak szeretni lehet a karbantartással kapcsolatos igényei és kártevő fenyegetések ellenére.

Maga a Mac hardver egy gondosan összeválogatott konfiguráció,DE semmivel sem gondosabb mint mondjuk egy Asus, Acer, DELL, HP konfiguráció.Az egyetlen előnye a Mac-nek hogy maga a rendszer kifejezetten az adott konfigurációra lett optimalizálva így általánosságban véve,stabilabb,gyorsabb,megbízható mint mondjuk egy bármilyen más konfiguráció-n az OEM Windows.Itt ne keverjük össze a Microsoft WIndows-t az OEM Windows-al.Ugyanis a Microsoft Windows-ban a Microsoft turkál csak,még az OEM verziókat a számítógép gyártók piszkálgatják de sokszor PC gyártók elsődleges célja hogy az OEM verziót telepakolják mindenféle program próba verziójával egyfajta reklámként hogy vedd meg mintsem hogy tényleg a hardverük optimalizálására fektetnék a hangsúlyt.És ebből erednek az olyan tapasztalatok hogy a Windows lassú,instabil.stb főleg ha egy Windows OEM telepítőjének tört verzióját lopjuk le torrentről ami meg aztán tényleg haza van vágva az optimlaizáltsága és bizony sok gubancot okozhat ami a Windows szidásához vezet.De mivel maga a Windows több hardvert támogat mint a MacOS,ezért alapvetően lehet olyan stabil és megbízható a dobozos változat amibe senki más nem turkált bele a Microsoft-on kívül.

Szóval,az én véleményem hogy a PC Microsoft Windows-al jobb mint a Mac bármilyen célra is akarod használni.

De ha van pénzed egy Mac-re és tényleg nem sajnálnál rá annyit (bocs de csak nem tudom megállni hogy ne hozzam szóba) akkor vegyél egy Mac-et és élvezd mert lehet élvezni,szuper kis rendszer csak meg ne bánd,mert minden összevetve nem nagy durranás a Mac.Egy átlagos konfig az adott konfigra specializált rendszerrel.Semmi több.

De ha valakinek annyira tetszik hogy képes 3x annyit fizetni mint egy PC-ért,használja egészséggel.

2012. ápr. 4. 00:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, foleg aznutolsonak.. Ha a mostani gepem elavul, (3-4 ev) akkor veszek egyet mert az ipadnek es ipodnak koszonhetoen beleszerettem az apple-be.
2012. ápr. 5. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!