Nemjo a fülesem, mit csináljak? Csak a dallam szól benne a szöveg nem (ha gépbe dugom)
Figyelt kérdés
Hogy csináljam meg h a szöveg is szoljon? feljött ilyen program vmi IDT aufió kezelőpult (Dell audio by IDT) hol lehet ezen beállítani?2012. ápr. 3. 20:20
1/5 anonim válasza:
hallod van 1 autóm és nem indul el a motor... csak a műszerfalon villog valami? mit tehetek? (semmi adatból nem tudunk segíteni)
milyen füles milyen hangkártya? driver fel van telepítve? csak az a füles nem szól vagy másik se? és csak a gépen nincs szöveg vagy pl telefonon se? mind 2 oldal szól?
2/5 A kérdező kommentje:
csak ez az egy füles nem szól, ez egy nokia telohoz volt, először telón is csak a dallamot adta ki de ott megtudtam csinálni, de itt nem tudom
hangkártyárol fogalmam sincs...:\
2012. ápr. 3. 20:41
3/5 claidheamohmor válasza:
nem értem pontosan, de a nokia füles csatlakozója, nem igazán kompatibilis a normál szetereó jack-kel. Ha megnézed a csatit 3 fekete karika van rajta :) jobb, bal, mikrofon. a számítógépbe meg csak a jobb-bal kell :D Nem ugyanott vannak a csatlakozási pontok :D
4/5 claidheamohmor válasza:
a nokia trrs csatit használ, a számítógépbe trs megy. Én is próbáltam nokia fülessel, nem érdemes szórakozni vele.
5/5 A kérdező kommentje:
am naggyábol már jooo :D
össze vissza nyomkodtam azon az IDT audion a cuccokat
2012. ápr. 5. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!