Ujra tettem a gépet minden drivert fel tettem le jöttek a frissítések és még is lefagy a gép restelem de egyből le is fagy mit tegyek még fel, hogy ne fagyjon le?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 10:15
1/5 A kérdező kommentje:
vagy meg ki ba.zom a 10.ről és akkor menőzön a kis köc.ög :@@@
2012. ápr. 3. 10:16
2/5 anonim válasza:
Telepitsd ujra az egészet,ha akkor is fagy hardveres hiba lesz.
3/5 anonim válasza:
egy gépnek ha szoftveresen van baja,akkor segíthet rajta az újratelepítés,
de hiába az újrahúzás,ha hardveres baja van,és az okozza a kékhalált
4/5 A kérdező kommentje:
már meg van mi baja volt ugye hogy erdeti a Windows és a Microsoft nem küldte le az összes frissítést mert most jött le vagy 240 frissítés szóval ezért fagyott meg mert teszteltem a gépet és így jó már jó köszi azért :)) de ott tartottam hogy meg tanítom repülni :))
2012. ápr. 3. 10:49
5/5 anonim válasza:
Tölts le egy Ubuntu telepítőt. Indítsd el live CD-ként (tehát telepítés nélkül CD-ről futtasd az oprendszert). Ha azzal is fagy, akkor memóriahiba -> 1 kivételével Vedd ki az összes memóriamodult és próbáld meg egyesével visszarakni (már ha több van). Minden memóriamodul+visszakapcsolás után indítsd el megint az Ubuntu-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!