Ez a Laptop jó? Munka gépnek alkalmas?
Kijelző méret: 15,6"
Kijelző felbontás: 1366x768 pixel
Processzor típus: Intel Core i3-350M
Processzor frekvencia: 2,26 GHz
Merevlemez kapacitás: 500 GB
Memória méret: 3 GB DDR3
Grafikus vezérlő: INTEL HD Graphics
Beépített webkamera
WLAN vezeték nélküli hálózatelérés
Super multi DVD író
Csatlakozók: kártyaolvasó , 3xUSB , LAN , VGA , fülhallgató , mikrofon
Tartozékok: hálózati adapter
Telepített Win7 operációs rendszer magyar nyelven
Délelőtt munkára használnánk, Délután videó hívásra lenne használva minden nap, szeretném, ha jó minőség lenne a webcamera kép.
első: minden ma kapható laptop alkalmas erre a feladatra hardveresen, mármint ha a munka alatt a böngésző és office csomag használatát érted, és ez a laptop is tökéletesen alkalmas
második: ami nagyon sokat számít az a márka és az ár, illetve a pontos típus, a legegyszerűbb ha linket adnál
harmadik: a videóhívásnál inkább az internetkapcsolat játszi elsődleges szempontot, konkrétan a le és feltöltési sebesség legyel legalább 1 megabites
tehát inkább linkeld a kiválasztott laptopot, és mi megmondjuk hogy megéri-e, vagy ajánlunk más márkát, más terméket
Azt hittem a videohívás minősége függ valami videokártyától vagy ilyesmi, de bevallom, nem igazán értek én ehhez sajnos.
Az internet kapcsolatom szerintem jó. De nem tudom, hogy pontosan milyen. Vezeték nélküli az biztos. :D És mivel használok torrent oldalakat, ahol ugye seed test kötelező, következtetni merek arra, hogy gyors a net. Ill a le/fel töltési sebesség. Mindjárt beírom, hogy milyen lett a seed test, hátha ti meg tudjátok mondani ebből, hogy milyen a net kapcsolatom, jó e vagy rossz.
Download: 3.69 mb/s
Upload: 0.94 mb/s
Pings: 59 ms
De ezek az eredmények sokkal jobbak szoktak lenni, csak most egy olyan szobában van a sz.gép, ami elég messze van a routertől, de nem ilyen messze lesz majd a gép. :-)
De itt van ez is: (ez 30 ezerrel többe kerül, jobb is, mint az előző?)
HP G6-1265SA
Kijelző méret: 15,6"
Kijelző felbontás: 1366x768 pixel
Processzor típus: Intel Pentium B950
Processzor frekvencia: 2,1 GHz
Merevlemez kapacitás: 750 GB
Memória méret: 4 GB DDR3
Grafikus vezérlő: INTEL GMA 4500M
Beépített webkamera
WLAN vezeték nélküli hálózatelérés
Super multi DVD író
Csatlakozók: kártyaolvasó , 3xUSB , LAN , VGA , fülhallgató , mikrofon , HDMI
Tartozékok: hálózati adapter
Telepített Win7 operációs rendszer magyar nyelven,
akkor üzleti modell javallott
konkrét linket is beírhatsz, mert akkor az árát is megtudjuk, illetve az olyan apróságokat amiket te nem tartasz fontosnak(vagy legalább is elsőre nem) mint például a garancia ideje
én is integrált videokártyát használok skypolásra, és nálam tökéletesen működik a videóhívás
amőgy az első jobbnak tűnik
a laptopoknál a szűk keresztmetszet a hűtés szokott lenni, de azért egy jófajta hűtőpaddal meg lehet oldani, nálam is így működik napi 7-8 órákat
ha nem napi szinten kell szállítani, akkor mindenképpen megéri, de ha tényleg komolyabb üzleti modellt választasz, akkor ott erre nincs is szükség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!