Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Intel celeron D320 processzor...

Intel celeron D320 processzor ati 9550 vga (agp) 768 mb-ram alaplap:msi 865gm3-s windows 7 ULTIMATE (32 bit) mi a véleményetek erről a konfigról?

Figyelt kérdés

ár,teljesítmény minden érdekelne róla.

válaszotokat előre is köszönöm.

2012. ápr. 2. 07:16
 1/9 P.O.C. ***** válasza:
54%

Kezdjük ott, hogy eleve elmebeteg, aki ilyen gépre Windows 7 -et telepít. 1 GB van feltüntetve hivatalos minimális gépigények, amit jobb ha megszorzol kettővel.

Teljesítmény? Azzal mint akarsz? Több mint 8 éves konfig! Nyilván a korabeli alkalmazásokhoz még jó. Ma már csak csak max irodai/netezős gépnek.

Ár? Még 15 eFt -ot sem ér...

2012. ápr. 2. 07:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Átlag felhasználó SEMMIT nem használ ki az Ultimate W7-ből a Home Premiumhoz képest. Erre a gépre amúgy se tennék W7-et, mert minek? Aerohoz úgysem lesz elég a teljesítménye, onnantól kezdve meg ugyanúgy néz ki mint az XP. Tudását átlaguser szintén nem használja ki, talán az IE9 lenne a W7 egyetlen előnye. De ahelyett meg ott a Mozilla vagy a Chrome az ilyen gépre.

Én speciel 15000-et sem adnék ezért a gépért, sajnos tényleg nulla a tudása. Teljesítmény? Youtube videó XP-vel is akadni fog rajta.

2012. ápr. 2. 07:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen ez egy jó szakállas gépezet, ahogy az első írta 8 évvel ezelőtti masina. Mai szemmel már meglehetősen gyenge, de nagyon alap célokra még használható lehet (már ameddig még bírják az alkatrészek). Windows 7 nem igazán való erre a gépre (pláne Ultimate...mezei felhasználónak a Home Premium is bőven elég, mint ahogy a második is írta), főleg mivel a gépben lévő videokártyához nincs is Windows 7-es driver! Ilyen korú és teljesítményű gépek 15k körül szoktak menni.
2012. ápr. 2. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták, 8 éve még lett volna értelme a kérdésnek, mostmár nem igazán.
2012. ápr. 2. 11:42
 5/9 A kérdező kommentje:
válasz P.O.C.-nak:én voltam az az elmebeteg.köszönöm hogy így megtiszteltél.mellesleg akivel én felrakattam a win7-et,azt mondta hogy elegendő ez a konfig, csak a ram-ot kell bővíteni,és utána okés lesz.még egyszer kösz. :(
2012. ápr. 2. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
De nincs driver HD sorozatú Radeonoknál korábbi kártyákhoz Vistára és 7-re. Én is szívtam anno egy Radeon 9200-vel (kép ugyan volt, de 640x480). Nem való erre a konfigra Win7.
2012. ápr. 2. 18:17
 7/9 Dagatt83 válasza:
Zoltán. A többiek csak lehurognak.nekemis hasonló a konfim a proc d320-as a memo ddr512 266mhz,int vga 64mb,op rendszer win7 ultimate.elárulom hogy szépen megy a memot csak 50%-ig használja.a cpu-t meg alig.
2012. dec. 25. 15:20
 8/9 Joell ***** válasza:
En egy 1.5 ghz celeron m es proci,1giga ram es 64 mb video melle raktam vin 7et..es megy...nincs vele gond.sooot!!! Medal of honor laggmentes(a regi persze) cs 1.6.gta3.ezek full jol mennek..a vice cityvel mar kuzd es az underground 2 es needfor speed el is de mennek rajta.neha kilep es laggol..de eskuszom nem zavaroan..meglepodtem.....
2017. febr. 22. 21:16
 9/9 P.O.C. ***** válasza:

Gondolom micsoda felhasználó élmény lehet. Az így is szűkös erőforrások felét felzabáltatod a Windowszal, ami egy régebbi rendszer esetén az alkalmazásoknak jutna.

De nem baj, a lényeg hogy lehet örülni, mert Winfos 7...

2017. febr. 24. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!