Meik az az oldal?
Figyelt kérdés
Meik az az oldal ameiken irogatsz egy robottal és az visszair? rá akartam menni és elfelejtettem a cimét.2012. ápr. 1. 15:40
1/4 anonim válasza:
Ha arra vagy kíváncsi, hogy MELYIK az az oldal, AMELYIKEN a celverbot VISSZAÍR neked, akkor nézd meg a celverbot.com-ot.
...meg a nyelvtankönyved helyesírással foglalkozó fejezeteit...
2/4 A kérdező kommentje:
Haha nagyon vicces. de azért köszi amugy meg siettem és amikor a neten valaki elir vmit akkor mindenki akkora nyelvtanszaki de azért te is el szox irni dolgokat mert te sem vagy szűzkezű stréber
2012. ápr. 1. 15:52
3/4 anonim válasza:
A sietség nem magyarázat arra a nyelvi igénytelenségre, ami a kérdésedből, és a fenti mondataidból is süt. Ahhoz képest, hogy alapvető szavakat sem tudsz helyesen leírni (az írásjelek hiányáról már ne is beszéljünk), igencsak nagyméretű az ábrázatod.
Igen, mindenki hibázhat, elgépelhet. Ha ezt mások kijavítják, akkor azt pedig szépen megköszönheti. A kultúrembert többek között a nyelvi igényessége különbözteti meg az alja suttyótól.
Esetedben sikertelenül.
4/4 anonim válasza:
A helyesírási hiba súlyosabb, mintha egy betűt elgépelnél.
Cleverbot
Lafoxka (ez magyar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!