Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem engedi telepíteni?

Miért nem engedi telepíteni?

Figyelt kérdés

Van egy Harry Potter és a főnix rendje PC-játékom (eredeti, megvettem) amit rá szeretnék telepíteni a gépre. Már volt telepítve régebben, csak letöröltem. Az lenne a probléma, hogy kell hozzá DirectX 9.0c is, ami rajta van a lemezen.

Először ugyanúgy próbáltam telepíteni a játékot, mint szoktam, hogy berakom a cd-t és így tovább. Mikor beírtam a kódot, azután kiírja, hogy a telepítés nem folytatódhat, mert Directx 9 vagy frissebb verzió szükséges. Megpróbáltam úgy is, hogy először a Directx-t telepítem. A telepítés végén kiírja angolul, hogy telepítve lett. Ezután a játékot, de megint azt írja ki, mikor beírtam a kódot, hogy Directx kell, pedig már elméletileg a gépen rajta kell lennie.

Most mit csináljak? Bocsánat, hogy ennyire hosszan kifejtettem.

Windows 7-em van, de amikor először telepítettem a gépre, akkor normálisan működött, nem volt ilyen probléma.

2012. ápr. 1. 10:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mondtam hogy nem szabad feladni!
2012. ápr. 1. 15:04
 12/12 anonim válasza:

Szia !

légyszíves elküldenéd nekem a linket?

2014. febr. 16. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!