Hogy lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
a tesom belerakot a gépe egy memot ami nem volt bele valo utána nem kapcsolodot be semmi és pár nap mulval már bekapcsolodot de ha elinditok nagyob oldalakat pl facebook vagy alkalmazást inditok pl metin2 google chrome opera mozzila stb befagy és nem lehet semmit se csinálni vele csak ujrainditani szerintem memoría hiba lehet de halvány lila gözöm sincs hogy hogy lehet megcsinálni gyorsan kelene jó megoldás és lehetöleg ingyen thx2012. márc. 30. 11:35
1/8 anonim válasza:
Hogy hogy nem volt bele való?
milyen való bele és ő milyent akart belerakni?
2/8 A kérdező kommentje:
nem tudom mostmár nincs meg és ugy nem volt belevaló hogy nem is paszolt a hejére
2012. márc. 30. 11:56
3/8 anonim válasza:
És bekapcsolta a gépet ?? a nem belevaló memoval?
4/8 A kérdező kommentje:
igen
2012. márc. 30. 14:02
5/8 anonim válasza:
akkor mondom
de még egy infóra szükségem van ki vette e a régi ramot a gépböl vagy volt egy üres hely ahová a nem belevalo ramot belerakta?
6/8 A kérdező kommentje:
4 hej van benne 2 van bene és 1újat szeretet volna belerakni mert ami van bene 2 az csak 156\darab
2012. márc. 30. 15:57
7/8 anonim válasza:
156 mb? nm véletlen 256?
menyi ramot lát most a géped?
start vezérlöpult renszr
kiírja
8/8 A kérdező kommentje:
jah bocsi fére írtam tényleg 256 xD
2012. márc. 30. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!